-
MEGICI (Lindinoj) SRETAN ROČKAS
Davno, davno, prije 7 godina, rodila se Megica, prekrasna djevojčica! Naša prijateljica!
Jednom kad ju upoznate, nikad ju ne zaboravite! Djevojčicu prekrasnog lika, i još lijepšeg srdašca. Topla i draga, izvanredno posebna, i nadasve voljena!
E da, takva je naša, Megica!
Megica, draga naša, sve vile ovoga svijeta skupile su se na današnji dan i darivale te za svaki rođendan!
Velika ljubav od Kiana, Lela, Tristana, i njihovih voljenih roditelja (
) !
-
-
Ljepotici Megici želim sretan 7. rođendan!
-
predivnoj velikoj curi sretan sedmi
-
ljepotice, sretan ti veliki sedmi!
-
Sretan rođendan ljepotice !!
-
Osoblje foruma
-
-
-
Megici od
sretan rođendan!
-
Osoblje foruma
Sretan rođendan lijepoj djevojčici!
-
Sretan rođendan!!!
-
Prekrasnoj ljepotici sve najljepše u životu, beskraj zdravlja, ljubavi i sreće u njenoj obitelji!
-
Sretan rođendan!!
-
-
-
Sve najbolje, draga Megi <3
-
-
sretan rodjendan
-
-
-
Sretan rođendan lijepoj djevojčici!
-
Hvala vam svima! 
Megi je stvarno izrasla u veliku djevojčicu, nema u njoj više ničag bebastog izvana. Prava je frajerica, sve manje princeza. Štreberica prava, petica do petice, mrzi praznike, s guštom piše zadaće i jedva čeka novi školski dan...
Iznutra je još uvijek moje malo mače, dobra, neiskvarena, naivna... zbog toga često među vršnjacima u školi ostane kraćih rukava, jako je pogađa nepravda, stalno ima potrebu rješavati sukobe, miriti druge, vidim da je zbog toga često neshvaćena. Bojim se zbog nje, a opet sam silno ponosna na tu njezinu urođenu crtu, koja ju čini toliko posebnom.
Eto, imala sam potrebu napisati par riječi.. hvala još jednom svima na čestitkama.
-
Sretan rođendan! (Za čestitke nikad nije kasno, jel'da?)
-
sretan rodendan
-
Sve najbolje kćeri i pozdrav ponosnoj majci.
-
sretan rođendan
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma