Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Je li moguce da sam ostala bez mlijeka :( ?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Je li moguce da sam ostala bez mlijeka :( ?

Vec 8 mj. uspjesno dojimo, no od prije dva dana moja malena kao da je stalno gladna. imamo dva obroka dohrane i tek je prije nekih 15-ak dana pocela jesti malo konkretnije. Inace jedemo svakih 3 sata otprilike, no sada je dobro ako izdrzi i dva. Obicno kada se probudi (kada nije gladna) i kada joj dam dudu ponovno zaspi, ali sada ni nju ne prihvaca, nego samo cicu, i onda zaspe, no nakon malo opet budjenje i opet cica, i tako do jutra...

Prije sam samo po opipu na dojke mogla skuziti koja je na redu za papanje jer bi bila osjetno punija, no sada su mi stalno nekako prazne, ispuhane...

Je li moguce da se meni smanjila kolicina mlijeka pa se ne moze zasitit ili je mozda u pitanju nekakav skok u razvoju ( ne znam da li ima neki koji se javlja u ovom razdoblju oko 8.mj)?

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ako ti beba cesce sisa,logicno je da su sike mekse jer ona sve posiki
    Mozda joj ide zubic?I moja ima faze kad pali samo sika,i sisa po celu noc,i nije mi jasno sta sisa vise kad mi se cini da su sike kao dve carapice
    A imamo 15.5 meseci.
    Rekla bih da je nemoguce da imas manje mleka ako ona sisa vise

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Pa znam, i meni je cudno, jer vec su nam se dogadjala razdoblja kada bi jela vise pa bi si sama navukla mlijeko, ali nikada ovako da posumnjam da mi je dijete stalno gladno...
    Da, i zubici nam rastu,tj. jedan nam je izbio prije tjedan dana, mozda jos koji dolazi... da nije i od toga?

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moguce je.
    Mojoj idu sve cetiri cetvorke odjedanput,i danima unazad odbija svu hranu,samo sisa.
    I ziva je
    Vratismo se u dojenacki period....

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

A moja bas suprotno...inace je dosad uvijek bila mirno i veselo dijete, uvijek nasmijana, znala se zaigrati sama bez problema, no sada je stalno grintava, pocne cviliti cim se maknem od nje (a to uvijek radi kada je gladna i kada vidim da idem), ako je slucajno MM uzme pocne plakati da poplavi... I prvo sam sve to objasnjavala zubicima, no sada neznam...
    Ne bih htjela odustati od dojenja, pogotovo kad smo prosle onaj najtezi pocetak kada mi je visila na sisi 0-24 gdje su mi svi govorili da je sigurno gladna, da nemam mljeka i sl., i sve to zahvaljujuci Rodi...
    No svakako dobro dodje cuti jos koje slicno iskustvo ili koju rijec podrske (Kaya )...

KayaR avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Ma bice sigurno sve ok
    Samo ju promatraj i ne daj da te hvata pesimizam.
    I ja sam stalno bila u strahu da ce umreti od gladi,pogotovo sto je odbijala dohranu dugo,ali,evo nas,15.5 meseci sikimo
    Tako cete i vas dve,prebroditi i ovaj problemcic i sikiti sretno i dugo duuuugo

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A moja bas suprotno...inace je dosad uvijek bila mirno i veselo dijete, uvijek nasmijana, znala se zaigrati sama bez problema, no sada je stalno grintava, pocne cviliti cim se maknem od nje (a to uvijek radi kada je gladna i kada vidim da idem), ako je slucajno MM uzme pocne plakati da poplavi
    to je normalna razvojna faza: javlja se strah od odvajanja i strah od stranaca.
    nisu zubi

lionne avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    to je normalna razvojna faza: javlja se strah od odvajanja i strah od stranaca.
    nisu zubi
    Zubi, odvajanje ili nešto treće, meni se isto čini da ona zadovoljava potrebu za tvojom blizinom i maženjem, a mlijeko dođe usput kao bonus

To što ti se dojke čine prazne isto je normalno, ponuda i potražnja su uspostavljene i nema više prepunjenosti.

Uživajte i mazite se

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bude svakakvih faza, moja je kod svake prehlade ili viroze znala tražiti češće, za utjehu.
    Opasno za nestajanje mlijeka bilo bi da prestane sisati, a ne da češće siše. Ne brini se.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a mozda trebas dobiti mengu, ili si mozda opet trudna? moji su se znali tako ponasati u ta dva slucaja.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

PMS? To bude najčešći razlog iznenadnog "pomanjkanja" mlijeka.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

PMS nije (imala prosli tjedan), trudna, nadam se, nisam (bar ne jos), ona prehladjena nije...
    Izgleda da je mozda bio neki skok u razvoju ili sta vec, uglavnom, danas se situacija popravila, ne trazi jesti svakih sat vremena, a cike su mi odjedanput nabujale(i mm je sretan ) - izgleda da je dobro navukla mlijeko ovim stalnim iscicavanjem zadnjih par dana.
    U svakom slucaju nastavljamo dalje sa papanjem ...

hvala cure ..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •