Citiraj frnjok prvotno napisa Vidi poruku
S obzirom da ti porodiljni dopust otvara tvoj liječnik opće prakse (a ne ginekolog) mislim da ti uopće ne bi trebao biti problem što ćeš preporuku za 45 dana dobiti od ginekologa iz bolnice - tu preporuku ćeš odnijeti svom liječniku opće prakse i dobiti 45 dana. Tako je barem bilo kod mene, čim sam dobila tu preporuku od bilo kojeg ginekologa mojoj doktorici o.p. je to bilo dovoljno.
Da budeš sigurna i da se ne iznenadiš u zadnji čas, ipak bi ti možda bilo dobro da unaprijed jednostavno pitaš - svog ginekologa u bolnici da li će ti dati tu preporuku i svoj liječnika o.p. da li će to biti dovoljno (ovo samo iz razloga što se zakon, kao što sam već napisala u prethodnom postu, različito tumači od različitih liječnika pa da budeš sigurna da u zadnji čas neće iskrsnuti neke komplikacije).
Draga moja HVALA...oraspoložila si mi dan...
Što se tiće moje giničke u bolnici ona mi od prvoga dana nudi da isem na BO, tako da ne vjerujem da ce joj biti neki problem za ovih 45 dana..meni je bitno da mogu izbjeći ovog mog socijalnog u domu zdravlja već idem ravno k svojoj opće prakse da mi napiše doznake...