-
Vinjete i razbijena šajba na autu
Na službenom autu imam godišnje vinjete za Austriju i Sloveniju, neki dan je kamen frknuo od kamiona ispred mene i napravio dobranu rupu na šajbi..ok, imam kasko, to ćemo riješiti ali što je s vinjetama?U osiguranju se ograđuju, to ne pokrivaju..dakle propadaju ili?imam one kodove s kojih sam odlijepila vinjete...Hitno mi je jer idući tjedan putujem za Njemačku..
-
kada sam kupovala godišnju vinjetu za Sloveniju prodavačica mi je rekla da čuvam račun u slučaju nezgode, kako bi mi mogli izdati drugu
-
eto znam iz iskustva.
nadoknade ti (barem slovenci) onoliko koliko ti je dana ostalo.nama se npr. to nije isplatilo jer se radilo o ono staroj vinjeti koja je trajala 6 mjeseci a ostalo je do isteka 2-3 dana (zato smo i htjeli ici u soping u austriju dok jos imamo tu vinjetu).
Mi smo ju onda skupa sa staklom izrezali iz satare šajbe.i to selotepom naljepili na staklo.
Jel to ispravno bilo-neznam-ali nitko nas nis nije pitao.
Posljednje uređivanje od anatom : 12.03.2010. at 16:48
-
hvala na info.Pronašla sam neku str od slovenskog Autokluba (ili kako se već tamo zove to), pa piše da treba potvrda o zamjeni šajbe, račun, slike vinjeta na razbijenoj šajbi i onda da nakon kupnje novih oni uz to predočenje refundiraju novac.za Austrijeske nisam ništa našla, no kako idem sutra za Njemačku pitat ću i u Slo i u Austriji kakva je procedura.Nadam se samo da me na granici neće zezati zbog rupe na šajbi (plan je nalijepiti navigaciju preko rupe, pa zamazati oči ovima na granici.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma