Danas smo snimili prilog , još neznam jel ide danasili sutra.
ako ide danas onda kratko , ako sutra onda u udarnom dijelu Dnevnika,
Uglavnom MM i ja smo se malo požalili na nametnuto nam stanje
Pusa od nas dvoje![]()
Danas smo snimili prilog , još neznam jel ide danasili sutra.
ako ide danas onda kratko , ako sutra onda u udarnom dijelu Dnevnika,
Uglavnom MM i ja smo se malo požalili na nametnuto nam stanje
Pusa od nas dvoje![]()
Super. Gledat ćemo obavezno.
Svaka cast mimimuc tebi i tvom suprugu! I neizmjerno hvala!
Hvala u ime svih nas
Bravo! Svaka čast! Hvala vam!
Posljednje uređivanje od Snekica : 12.03.2010. at 19:20
minimuc i muž, svaka čast, odličan prilogi
![]()
bili si, bili su
minimuc ženo svaka ti čast i naravno TM i puuuno vam hvala
Gledala, bravo, svaka časti hvala vam
Mimimuc super ste bili i ti i tm.Rekli ste bas sve sto je trebalo u tom kratkom prilogu.Hvala vam oboma od srca.
A za sve one koji nisu sitgli pogledati stavljam link (iako ce vecerasnje vijesti objaviti tek kasnije).
http://videoteka.novatv.hr/informativne-emisije/
Ma bravo, sve ste rekli što treba...skoro nije bilo tako jasno i glasno receno
o ovom zakonu...Hval vam, zakon ste!
potpisujemo...... i evo direktan link http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/u...-nemoguca.html
Minimuc & TM ..... odličan prilog!![]()
evo da i ovdje samo kažem super![]()
Napravila sam usporedbu svog postupka po starom i po novom zakonu , ali su izrezali.
Bilo bude još prilike za reći ono do čega se nismo dotakli.
mimimuc super prilog, nadam se da ga netko od ljudi koji nam kroje sudbinu želi čut.
minimuc hvala ti puno kao i tvom mužu
bilo je kratko i jasno
pogotovo onaj dio s jajnim stanicama, da ih po novom zakonu blagom stimulacijom jednostavno nema
Ja sam pogledala prilog i mislim se da li je ova ženska i među rodinim forumašima, sad slučajno otkrivam da jesi.
Meni koja sam poprilično neupućena u problematiku prilog je bio jasan i jezgrovit, BRAVO ZA VAS!!![]()
bravominimuc, i ovdje hvala tebi i tm od srca
![]()
bravo!!!
posto nisam gledala potrudila sam se naci...
eto linka... http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/u...-nemoguca.html
bravo!
Minimuc, jutros i ja uspjela odgledati, hvala tebi i TM, odlicni ste bili i sve apsolutno razumljivo i shvatljivo -- ocito i to je odlicno i za ljude koji nisu isli ili ne idu na medicinski potpomognutu oplodnju.
Drago mi je da ste zadovoljne s našim izjavama , bojali smo se da nekaj ne ostavimo nedorećeno , ali po reakcijama onih koji nisu u toku (naših poznanika ) i vašim koje znate situaciju mislim da smo uspjeli nešto doprinjeti našoj borbi. Ako bude potrebno idemo opet.
Kada smo rekli mojoj mami da smo snimili prilog njezino pitanje je :, koliko vas je bilo ? Veli MM samo nas dvoje , to je prilog , punica , ne demonstracije.
....Jer kaj mora cijeli svijet znati za problem , kaj budu ljudi rekli.... ali sada se već i ona polako privikava da mi ne želimo tajiti , jer problem je tu i od njega nemožemo pobjeći
Odlični ste bili minimuc, ko da ste svaki dan na snimanju, nisam ni tremu osjetila, meni bi se jezik sapleo od treme i dotakli ste se sveg bitnog. Svaka čast i hvala još jednom![]()