Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Odbija bocicu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mamitzi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

mi smo se mučili par mjeseci prije polaska u jaslice (u našim su jaslicama bočice bile obavezne). i napokon je bio prihvatio kljunašicu, ali tek negdje s godinu dana.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Da u pravu ste s kasnijim odvikavanjem od bocice Moj stariji poslije nije htio času i pio je isključivo na bocu skoro do drugog rodjendana Ali nisam znala da imam alternativu tj da hoće piti na času tako rano već od sest mjeseci Probat ću s casom pa ćemo vidjeti

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj selena prvotno napisa Vidi poruku
    Da u pravu ste s kasnijim odvikavanjem od bocice Moj stariji poslije nije htio času i pio je isključivo na bocu skoro do drugog rodjendana Ali nisam znala da imam alternativu tj da hoće piti na času tako rano već od sest mjeseci Probat ću s casom pa ćemo vidjeti
    hoće oni, malo je trapavo u početku, prolijeva se i više završi van nego unutra, ali brzo oni to nauče i mogu reći da mi je sa mlađim sinom 3 puta bilo lakše zato što nisam morala razmišljati o čašama, bocama i ostalom. sa 8 mjeseci je pio bez greške ko veliki

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj selena prvotno napisa Vidi poruku
    moja H. nema ni bočicu ni dudu
    pila je na čašu od 6 mjeseci bez problema ili iz boce od vode (sa ili bez onog sportskog čepa)

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja sam mojoj u pocetku nudila iz one jana bocice sa sportskim cepom jer mi se cinilo prakticnim nauciti je da pije iz necega sto ima kupiti u svakom ducanu (ako zaboravim ponijeti i sl.)

Medjutim, ono sto mi se pokazalo nespretnim je da sam uvijek ja morala nuditi vodu (isto kao s casom) tako da ako bi ja zaboravila ona ne bi trazila (ionako je cica bila glavna) i u pocetku je jako malo pila. Zato sam joj sa 7 mjeseci uvela kljunasicu (onu s mekim silikonskim kljunom) i na to je relativno brzo naucila piti. To mi je bilo jako prakticno jer bi joj pokazala gdje sam joj ostavila casu, u pocetku bi je ja nutkala ali je ubrzo i sama u igri cesto uzela piti. Sada pije stvarno cesto i puno vode, tako da ne brinem da bi bila zedna, a to pripisujem tome sto je razvila naviku da cim malo ozedni si uzme casu i popije vode, a ne da ceka da se ja sjetim je ponuditi (sad samo moram svakih par sati napuniti casu jer pijeeeee).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •