Pozdrav svima! Uskoro bih trebala odlučiti gdje ću roditi.. Petrovu i Vinogradsku sam odmah odbacila (možda nepravedno?). Sveti Duh također jer ne znam hoću li biti u stanju podnijeti rooming in s dvoje sama, navodno nema izbora, a i čula sam da je nenormalna gužva tamo, što mi se iskreno neda.. Na kraju je ostao Merkur kojem su me privukle male sobe sa samo dvije žene unutra i mogućnost biranja hoće li bebe biti samnom ili ne. Npr. možda budem premrtva za ostajati cijele noći sama s dve bebe. Naravno, htjela bih dojiti i ne želim da ih u bolnici tove s bočicom ako nema potrebe. Taman kad sam se odlučila sa Merkur, čula sam da tamo nemaju dobru neonatalnu skrb, inkubatore ili što već, pa ako je neki problem s bebama (nadam se da neće biti, ali ipak su blizanci) onda oni idu na Rebro, a ja ostajem na Merkuru(??!!). To je ono što sam ja čula. Meni nekak ne dolazi u obzir da budemo u različitim bolnicama, pa me zanima zna li itko od vas što to ustvari treba imati bolnica ako se zakomplicira s blizancima i mislite li da je ova priča o Merkuru točna ili ne?