-
Ajme cure kako vas je lijepo pratiti. Koliki će to biti blizanci ove godine. Nemam blizance i nemam nikakve šanse imati bizance jer ni u široj familiji ih nema. A znam da ne idu po muškoj strani, kod MM-a ih ima na bacanje. Svako žensko čeljade u familiji po strani njegovog oca ima blizance. Kako koja sestrična objavi da je trudna više ni ne pitam jesu duplići, već samo kažem nakon prvog UVZ-a jesam ti rekla ( to je bila prva izjava nakon što je šogi izjavila da je trudna - sigurno su dvojke, a kasnije nakon UZV-a sam ti rekla) . Ja bi voljela imati bliziće, čak sam sanjala jednom kao cura još da je prvo dvoje jednoplodna t, dečko pa cura ( dobro imam dvije cure, ali je starija nemarna i šlampasta kao dečko, za sada nije nimalo ženstvena) i zatim dva dečka.
TARA M - pa bebe su velike za svoju dob. Baš super. Ovi trudovi su vjerojatno lažni trudovi, one neke B- kontrakcije. Sada, ne znam koliko su ozbiljni u višeplodnoj T, ali znam da u jednoplodnoj T su normalni. Ja sam u obje T bila od polovice otvorena za prst, imala te lažnjake i prenesla. U biti je normalno da se maternica povremeno steže, ipak jako brzo raste pa je to normalna reakcija tijela. Sve dok nisu kontrakcije učestale, s redovnim razmacima, i traju duže vrijeme nije za zabrinjavanje ( kod mene su znale trajati po sat vremena s razmacima od 10 min do 2 min, ali se kasnije smirile).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma