-
Joj kad vas čitam, sva se raznježim...
))
Koliko znam, jednojajčani blizanci mogu biti geni od mame ili tate, a dvojajčani su samo od mame. Tako da ne treba nikad gubiti nadu.. 
Ja sam imala BH kontrakcije jedno zadnja 2 mjeseca..baš me znalo boliti..čak nekad po 2 dana mi trbuh nije popuštao nego bi bio tvrd kao kamen i nisam se mogla ni ispraviti, ali to je sve normalno ako nije u nekim redovitim razmacima i ako niste otvorene. One su dapače zdrave, jer se maternica na taj način priprema za porod.Magnezij svakako uzimati...ali ga mjesec pred porod (imajte na umu preuranjeni porod) prestanite uzimati kako bi kontrakcije došle do izražaja da bi na porodu bilo lakše..
Što se tiče kila, ja sam ih dobila 30!!! I to sam sa 5 mjeseci trudnoće imala već preko 10 kila u plusu.Zadnjih 8 sam dobila u zadnja 2 tjedna.Svi su me doktori napadali kroz cijelu trudnoću zbog toga, slali na ogtt (trudnički šećer) test 3 puta, ja sam počela pazit kaj papam na negdje pol trudnoće, da bi zadnjih mjesec dana u potpunosti izbacila sol.Jer sam počela luđački oticati.A bila sam žedna nesnosno.Znala bi se u noći dizati i napijati par čaša vode.Počela sam oticati u negdje 4 mjesecu trudnoće i već sam imala veliki trbuh, da bi na kraju zadnjih mjesec dana jedva hodala.Zadnjih 10 dana u bolnici (završila u bolnici 2 tjedna pred porod zbog naglog porasta tlaka) sam samo leđala jer nisam mogla hodati od bolova jer me koža luđački svrbila i pekla od širenja zbog oticanja.Sestra me tuširala,a wc mi je bio domet! Uglavnom, 10 dana nakon poroda ja sam bila mršavija nego ikad i jasno skinula sve te kile.Sama voda!Jesam otegla priču, ali hoću reći da trudnice dosta vodu nakupljaju i da dosta toga ode nakon poroda.
Sretno svima!!!!!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma