Pokazuje rezultate 1 do 50 od 299

Tema: Trudnice 2010 (dvojke,trojke...)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

O, vidim da je bronhiolitis česta pojava! Moje curice odležale 10 dana na Vnigradskoj zbog toga! užas!!! Mislila sam da je koma kad je dijete u bolnici, ali kad završe oboje...Kakva je situacija na Mihaljeviću? možeš li biti uz djecu?

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

jele-tvoji su očito bili u puno boljem stanju od mojih kad su ih ostavili u Vinogradskoj,moje su otud poslali u F.M jer je Niko morao na intenzivnu dok je Frane bio na odjelu.Tamo su mali boksevi i ne može se biti uz djecu osim za posjeta koje su na odjelu cijeli dan.tamo su svi super, vrhunski za razliku od bolnice gdje sam sa njima bila 18 dana i pustili nas kući neizljecene.U utorak idemo na cijepljenje za RSV virus koji je kod mojih bio dokazan u F.M
    Nadam se da ste sad super,ali morate se jako cuvati i zato oprez
    pusa vama i svima ostalima

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj bony prvotno napisa Vidi poruku
    jele-tvoji su očito bili u puno boljem stanju od mojih kad su ih ostavili u Vinogradskoj,moje su otud poslali u F.M jer je Niko morao na intenzivnu dok je Frane bio na odjelu.Tamo su mali boksevi i ne može se biti uz djecu osim za posjeta koje su na odjelu cijeli dan.tamo su svi super, vrhunski za razliku od bolnice gdje sam sa njima bila 18 dana i pustili nas kući neizljecene.U utorak idemo na cijepljenje za RSV virus koji je kod mojih bio dokazan u F.M
    Nadam se da ste sad super,ali morate se jako cuvati i zato oprez
    pusa vama i svima ostalima
    meni je rekao pedijatar da se dečki bore s tim RSV virusom i bronhitisom i to več dobrih 3mj.nikak da ozdrave bili na Srebrnjaku i to je to,pedijatar nam niš neda ni za briseve ni za alergotestove niš veli ak im se pogorša da bu im tek onda dao značidjete mora se gušiti neznam koliko u kašlju da bi dobili uputnice.

Danas mi bio najlijepši dan proslavila najlijepši rođendan sa svoja dva anđela i mužičem NEPROCIJENIVO!

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj ana- prvotno napisa Vidi poruku
    značidjete mora se gušiti neznam koliko u kašlju da bi dobili uputnice.
    hm,nažalost tako nekako,mora biti kritično da se poduzmu mjere jer inace se kao sami moraju boriti protiv toga.ja sam im pržila šečer pa bi poslije toga lijepo izbljuvali sav šlajm,sad mogu i bez toga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •