Pokazuje rezultate 1 do 50 od 299

Tema: Trudnice 2010 (dvojke,trojke...)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Curke moje mi smo još bolesni tj dečki Marin nije tako jako ko Martin on bu cijelo vrijeme bio na baby haleru i Fliksotidu ,ventolin mu ukinuli i oboica dobili SINGULAIR mini granule (prah) on je za asmatičare.Danas navećer idemo na kontrolu kod pedijatra i po uputnice za briseve i rtg kako je privatna dr.tražila,mada nam je dr.već rekao da ne prizna taj nalaz i kad ih pregleda da bu onjda vidio jel bu im dao da obave te pretrage.

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj ana- prvotno napisa Vidi poruku
    Curke moje mi smo još bolesni tj dečki Marin nije tako jako ko Martin on bu cijelo vrijeme bio na baby haleru i Fliksotidu ,ventolin mu ukinuli i oboica dobili SINGULAIR mini granule (prah) on je za asmatičare.Danas navećer idemo na kontrolu kod pedijatra i po uputnice za briseve i rtg kako je privatna dr.tražila,mada nam je dr.već rekao da ne prizna taj nalaz i kad ih pregleda da bu onjda vidio jel bu im dao da obave te pretrage.
    Ana, pa koliko dugo su bili na Ventolinu?Jer Ventolin koriste astmatičari i poprilično je jak i ne valja da puno i često koristiti jer dovodi do astme.Zato ga mi izbjegavamo u zadnje vrijeme.Radije smo više doma, liječimo se prirodnim ljekičima (kreme za mazanje leđa i prsa na bazi eteričnih ulja),praznimo nosić, kapamo,tuckamo pluća, dajemo bisolex.
    Iako ja čim počne kašalj ili hroptanje reagiram i odmah idemo doktoru, ne dozvoljavam da se stigne prejako razbuktati.Mi svaki put završimo na antibiotiku koji baš i ne pomogne, nego se na kraju sam od sebe izlječi.Dečkić mi uglavnom ima jače bronhitise pa govorim u jednini i muškom licu.I svaki put završimo posjetu Srebrnjaku.

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj maya1982 prvotno napisa Vidi poruku
    Ana, pa koliko dugo su bili na Ventolinu?Jer Ventolin koriste astmatičari i poprilično je jak i ne valja da puno i često koristiti jer dovodi do astme.Zato ga mi izbjegavamo u zadnje vrijeme.Radije smo više doma, liječimo se prirodnim ljekičima (kreme za mazanje leđa i prsa na bazi eteričnih ulja),praznimo nosić, kapamo,tuckamo pluća, dajemo bisolex.
    Iako ja čim počne kašalj ili hroptanje reagiram i odmah idemo doktoru, ne dozvoljavam da se stigne prejako razbuktati.Mi svaki put završimo na antibiotiku koji baš i ne pomogne, nego se na kraju sam od sebe izlječi.Dečkić mi uglavnom ima jače bronhitise pa govorim u jednini i muškom licu.I svaki put završimo posjetu Srebrnjaku.
    Draga na ventolinu su bili od početka 9mj kad je sve počelo bili na Klavocinu prvonije pomogao pa ih stavio na ventolin ni to nije pomoglo s gušenjem završili na Srebrnjaku s dijagnozom akutni bronhitis prestali koristiti ventolin sirup ali počeli s Ventolin inhalacijama i bisolex kapima na srebrnjaku dobili inekcije za širenje dišnih putova mir bio 5 dana i opet ventolin opet završili na srebrnjaku sve isto s time da im ovaj put nisu ni krv vadili nek sa diagnozom akutni bronhitis i akutna upala gornjih dišnih puteva poslani kući i prepisan baby haler pumpica sa ventolinom i flixotidu narućili se kod njih kod pulmologa i tek na red bumo došli 31.03.2011. i na kraju otišli privatno i dr.dobila fraze kad je čula koliko su na ventolinu koji im odmah ukisa i prepisuje SINGULAIR granule poboljšanje odmah nakon dva dana nema toliko kašlja i gušenja.

Dosta toga smo pokušavali ali nije bilo rezultata,a i to možemo zahvaliti pedijatru naime prvo su dobili RSV virus koji traje nekih 80 dana ali njima nije izlječen jer dr.nije dao nikakve pretrage raditi osim krvi i svađali se i sve i tek im je sad dao briseve raditi i to idemo sutra.

nemojte me zadaviti radi tolikog posta

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Mi smo uvijek bili na Ventolinu s baby halerom (nikad sirup) i u principu je pomagao.U kombinaciji sa Sumamed sirupom.Evo zadnji put od Klavocina nije bilo ni mrvicu bolje.I trajalo je 2 mjeseca. Svaki put je dijagnoza bila akutni opstrukcijski bronhitis.I uvijek smo imali upitnicu za bolničko liječenje ako navečer ili po noći zagusti..onda znaš do kuda je došlo.Ali na sreću nismo uputnice nikad iskoristili.
    Ja ih sad liječim tako da ih držim doma u vrijeme bronhitisa, čistim nos i kapam Operil (ali svega par dana),naučila sam ih puhati nos i to je mrak jer znaju izbaciti van.Ustvari Pia je podmah savladala, sa kojih 12,5mj, a Tin tek sa 13mj i još uvijek nekad neće i zato se on više muči. Mi mažemo pluća sa Pranarom mastima za takve tegobe. I evo tek nakon 2 mjeseca je prošlo.A ovaj put prvi put nismo koristili Ventolin jer znam dosta slučajeva gdje su silni bronhitisi prešli u astmu, tako da ga sad malo izbjegavam.No kako je Tin stariji tako je i jači, pa je gotovo nemoguće na silu obaviti inhalaciju.2 osobe nisu dosta da ga drže.
    Nas su slali i na alergo testove, no ja ih neću voditi jer vidim uzročno-posljedičnu vezu.Naime kad god dobe bronhitis, znam da smo koji dan prije bili na vjetru.
    Držim fige da se mišići oporave što prije!I ako imaš mogućnost, u ljeti ajd na Lošinj!Čula sam samo pozitivna iskustva za ljude sklone bronhitisima, naime nikad se više bronhitis nije vratio.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •