Pokazuje rezultate 1 do 50 od 409

Tema: Razmjena iskustava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ah, sad se više ne sjećam koji doktor, ali i nama su u Vinogradskoj rekli za operaciju. Ma najlakse je rezati, a nitko ti ne priča kako život sa cjevčicama izgleda i kako moraš paziti dok tuširaš dijete...i pereš kosu... o moru neću ni pričati...
    a sa blizićima ionako imaš posla i opreza sasvim dovoljno da ti ne treba i dodatni, pogotovo ako je, neću reći nepotreban, jer su oni ipak lječnici i valjda znaju šta rade, ali nije isprobano sve što se može napraviti prije operacije!
    Zakomplicirala sam, ali razumiješ što hoću reći?

ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj jele blond prvotno napisa Vidi poruku
    ah, sad se više ne sjećam koji doktor, ali i nama su u Vinogradskoj rekli za operaciju. Ma najlakse je rezati, a nitko ti ne priča kako život sa cjevčicama izgleda i kako moraš paziti dok tuširaš dijete...i pereš kosu... o moru neću ni pričati...
    a sa blizićima ionako imaš posla i opreza sasvim dovoljno da ti ne treba i dodatni, pogotovo ako je, neću reći nepotreban, jer su oni ipak lječnici i valjda znaju šta rade, ali nije isprobano sve što se može napraviti prije operacije!
    Zakomplicirala sam, ali razumiješ što hoću reći?
    razumijem draga u potpunosti bumo išli pa vidjet kaj bu reko druge nam nema

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ma nisu vam to baš cijevčice,moj necak je to imao,to vam je malo ko čip i kasnije samo izađe ili dr izvadi,ne boli,mom nečaku je dr sa pincetom izvadio to kad je vec sama izlazila.ništa strašno,ali ako se može izbjec zašto ne pokušat.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •