nina1 ja sam bila isto ko ti uloživa za vršak jagodice prsta i rađena mi je serklaža ali u 22tj
serklaža ti se radi do 28 tt nikako ne nakon koliko sam ja upoznata s time,zato probaj što manje se kretati i dosta mirovati
da se i mi javimo malo mi smo opet u problemima,dečkima opet počeli problemi sa astmom ali nam se čini da ipak postoji nekakva sumnja na alergiju bez obzira što u testovi pokazali da ih nema jer su problemi počeli kada su oko nas jedan dan svi kosili travu i tad je počelo teže disanje curiti nosići,oči suziti puniti se šlajmom.........i da bi se sve još zakompliciralo pokupili gnojnu anginu kurili 40 i pošto smo bili za vikend na moru uskrs proveli u splitskoj hitnoj radi temperature.............
Uz Singulair,Flikotide uveli i ventolin jer je dosta loše i to 3-4 puta dnevno i antibiotik koji su dobili i biorela baby da im zaštiti crijevnu floru od svega toga
i na kraju još i mene čopilo od njih i Marin dobio gljivice dolje po piši, jajčekima i guzi od antibiotika......
bony(kad je vama kontrola),jele blond,zo,riječanka77............ i ostale mamice kak ste nam kak bebice

Odgovori s citatom