-
haj svima!!!!!
nismo baš prisutni u zadnje vrijeme na forumu,ajme koliko novih trudnica,baš lijepo.
Mi i dalje puni šlajma koji se povrača svaki dan najmanje 2 puta,inace izgledaju zdravi,tak se i ponašaju.Na kontrolu idemo 17.5 ali to mi nista ne znači jer oni ne znaju da li se radi o astmi ili to zbog pre-preranog rođenja kod nedonoščadi u početku izgleda ko astma.Nisu na nikakvim terapijama,dr rekla da ako je zadnjih par mj sve bilo ok-bez teškog disanja da dolazi lijepo vrijeme bez ozbiljnijih gripa i virusa pa neka odgodim terapiju,a opet prepušta meni na izbor da odlučim da li cu im dati terapiju ili ne.Mo joj za poludit je,nisam pametna više ,nit ja nit dr.i nemaju poima što i kako.u 6mj planiramo na more da se malo oporave ako bog da da im barem tako pomognem.
Ana-uh,uh znam što prolazite,pa kako jadničak tako reagiro na antibiotik .moji žive svako malo na sumamedu ali nije bilo problema.ma ne znam uopce sto bi ti rekla,netko nema nikakvih problema a mi non stop nešto,uh teško je.Nadam se da si ti sad ok jer to je najgora kombinacija kad svi bolujemo.brzi oporavak svima i pusa klincima.
jele-mi ne dojimo,nikad nismo i imamo ceremonije pred spavanje.ali mi smo opet slucaj za sebe
evo probudili su se moram gibat..pozdrav svima
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma