-
I ja se slažem da je sterilizator pod must. Mi nemamo mikrovalnu, pa smo tražili na poklon onaj parni, na struju. Koristili smo ga do godine dana, sve dok smo mućkali AD sterilizirali smo bočice i silikonske sisače i dudice.
Od godine dana su prestali piti bilo kakvu tekućinu na bočicu osim vode, pa smo ukinuli sterilizaciju.
Sad steriliziram dude jednom u par mjeseci, čisto da čistunka u meni bude mirna.
Odjeću sam im od početka prala s našom, sušila u sušilici i nisam peglala. Sad dodam sode bikarbone pored praška, a količinu praška sam drastično reducirala.
Potaknuta temom o malim zlostavljačima, prijavljujem da moj "Dobrica" svako malo zlostavlja Palčića, vuče ga za kragnu, ručicu, otima mu igračke i stvari s kojima se zabavlja, a mene to silno i ljuti i žalosti.
Objašnjavam mu, nježno, uzmem ga u ruke i pričam mu kako je braco mali, da mora bit nježan itd itd ali "džaba truda" čim se maknem, eto njega kako siluje brata
A braco rijetko kad uzvrati, često se rasplače. A još se više rasplače kad uzmem zlostavljača i nešto mu lijepo tumačim. Maltene kao da dobije nagradu kad zlostavlja 
A znam da ako ga izvičem, smo ga učim nasilju i nerviranju, pa u startu odbacujem opciju.
Ajme ajme, ti blizanci
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma