Pokazuje rezultate 1 do 50 od 409

Tema: Razmjena iskustava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ana-, moj Tin nije imao grčeve nikakve, on je na ****.
    Pia je imala strašne grčeve, navečer i onda smo prešli s *** na ****. Ja sam dojila prva 3 mjeseca (prvi mjesec u potpunosti dojila, a onda prešla na AD mlijeko). Nakon uvođenja ***, bar više nije onda histerično plakala i izvijala se. Iako je i dalje znala navečer raditi scene prije spavanja, ali mislim da to više nisu bili grčevi.Nije imala stolicu po nekoliko dana,a još dan danas je tamno zelena i jako rijetko zbog čega se nikako riješiti E.colli jer ide di treba i ne treba...Sad sa 5 mjeseci, ma i već sa 4 nije imala grčeve.

A prelazak s *** na*** je trajao tjedan dana i teško je išlo.2 obroka neće jesti onda treći pojede jer je valjda pregladna već bila.
    Ja sam od *** dobila 12 kutija ***, koji nisam ni koristila jer sam ustanovila da se ne isplati mjenjati jer ću opet imati cirkus.To moram pokloniti jer mi je žao baciti.
    A navodno nije ni dobro puno mjenjati mlijeka.Najbolje je da se uhvatiš jednog mlijeka i ne mjenjaš...taj **** je navodno za grčeve...
    Posljednje uređivanje od MIJA 32 : 31.01.2011. at 23:13 Razlog: ime proizvođača adaptiranog

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •