da javimo naši nalazi svi ok i nema alergija
ostalo čemo saznati na kontroli u 6mj.
da javimo naši nalazi svi ok i nema alergija
ostalo čemo saznati na kontroli u 6mj.
Super ana-! Pročitala sam za astmu, žao mi je da su se dečki toliko mučili. Nadam se da će biti bolje.
Bravo za Marina! A i Martin će ubrzo doći na svoje, ne treba ga ništa forsirati. Samo nek ih zdravlje posluži pa će sve biti dobro.
Mi smo super, ne smijem se žaliti kad čitam vaše postove o posjetama doktorima i bolnicama. Jedino mi nad glavom visi posjet specijalisti, Tin mora na pregled jer ima šum na srcu. Nadam se da će opet biti sve dobro.
Inače, i dalje ne spavamo...moj sin i ja (i vjerojatno susjedi). Sada pogotovo jer mu izbijaju četvorke, a još nemamo ni trojke i fali nam jedna dvojka. Taman smo noćnu smjenu sveli na jedno buđenje, kad ono krenula druga runda zubiju i opet tulum. Koma!
Moji su po svemu totalna dva ekstrema. Tin je propuzao sa 6, a počeo se dizati sa 7-8 mjeseci da bi sa 10 potpuno samostalno prohodao. A sa 10 mjeseci je moja Vita tek pravilno propuzala (do tada išla samo natraške). Sad je na nogama ali ništa još od hodanja. Tako da ja nisam imala neku stresnu situaciju da oboje prohodavaju u isto vrijeme. A sad on već normalno hoda i trči tako da mogu biti usredotočena na Vitu i moguće padove. Ali je zato bilo ogromne ljubomore kad je on prohodao.
Pusa tvojim slatkišima![]()
Pitanja za mame blizanaca s iskustvom...
1. Da li postoji međusobna ljubomora i kako se nosite s time? Moji su ponekad nemogući, svak želi mamu samo za sebe, čupaju se i grizu, otimaju si igračke, kao pas i mačka, cendraju jer žele sve u isto vrijeme, uvijek oboje moraju imati iste stvari u rukama i sl...
2. Kako blizance učiti na tutu, mislim kako to izvesti istovremeno? Čini mi se komplicirano...Ne znam, ne mogu jedno staviti da sjedi na tuti negdje u stanu i nadgledati drugog kako se negdje npr. penje. Kako ste vi to uspjele?
draga i moji isto imaju faze ljubomore jedan prema drugome ali to ti oni sami rješavaju obićno Marin popušta braci pa si uzme drugu igraćku ili ono oko ćega se već svađaju.
Marin mi ima 10 zubića,a Martin 12 nemamo nekih problema oko izbijanja namažem im gelom i malo lupoceta i onda je mir i cijel noć se prespava.
ovo drugo pitanje i mene zanima i s koliko bi bilo najbolje mi imamo u planu da bi probali već ovo ljeto ali nisam baš sigurna![]()