Pokazuje rezultate 1 do 50 od 409

Tema: Razmjena iskustava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ana- avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

pozdrav drage moje i od nas velikih fakina natprosječno bi rekla jer mi je nečak bio puno manji u njihovo doba a oni več nose 86-92.........hodaju trče penju ma svašta izvađaju ko osice su zuje posvuda,nered rade ćim su zajedno več rastavili jedan kindač i letvice počupali pa se zapitam jel je pitanje u kvaliteti kindača ili jaćini fakina............
    bili na kontroli dečki imaju Bronhalnu astmu za sad je ok koriste sve ljekove i čekamo zimu sa strepnjom jer je to doba kad poćinju problemi......
    Marin je 13kg/ 87cm ,a Martin 12,5kg/ 85cm

meni se sad čeka da dobijem i da mi se odredi dan operacije koji bi trebao biti početkom 9mj ak bu sve po planu da tumor izvade a ak bu trebalo i jajnik lijevi..................

a griženja,čupanja ,lupanja ima i kod nas za skoro sve a bome i iz čista mira znaju se počapati
    da se pohvalimo da dečki dobili kahlice pa se polako učimo kroz igru čičnuti i takve stvari.....i naravno sjedalice nove od 9-36 kila preporodili se uživaju se voziti u njima imaju mjesta a opet sigurni u njima

toliko od nas troje šaljemo vam ogromne

bony avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

haj društvo!!!
    vidim da svi ratujemo,neko manje neko više a mi u svemu spadamo u one više problematične.Uhvatila nas nekakva viroza pa smo ovaj tjedan imali borbe sa temperaturama,ajme hvata me jeza od pomisli na zimu i boleštine uduplo.Niko mi se svako malo osipa, užasno je osijetljiv.On je i puno mirniji za razliku od Frane koji je pravi zvrkan,mrvica koja trči pa ga ljudi malo zbunjeno gledaju jer misle da ima oko 8mj(tako i izgleda)Sitni ali dinamitni,narast ce, vec nek su mi živi i zdravi.Moji se stalno svađaju,čupaju i tuku sa igračkama po glavi.Ja baš i ne reagiram na njihove svađe osim ako nije veca borba,mislim da su još premali da im išta objašnjavam,uglavnom ako se izderem prestraše se pa koju sekundu budu mirni.Najgore mi je što vani sve trpaju u usta pa stalno još i to moram pazit, jer bilo je stakla,lampica,čikova,,,,itd.Svi su me plašili da ce biti teže kada prohodaju ali meni je sad preporod.Jest da su mi živci malo klimavi jer sam stalno sama s njima,ali dobro,nisam jedina pa mi lakše.
    toliko od nas pua svima !!!!!!!!!joj baš nam ta dječica brzo odrastaju.

ana-tvoji komadi vidim vec i vozački položili
    curke pozdrav još jednom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •