-
-
haj društvo!!!
vidim da svi ratujemo,neko manje neko više a mi u svemu spadamo u one više problematične.Uhvatila nas nekakva viroza pa smo ovaj tjedan imali borbe sa temperaturama,ajme hvata me jeza od pomisli na zimu i boleštine uduplo.Niko mi se svako malo osipa, užasno je osijetljiv.On je i puno mirniji za razliku od Frane koji je pravi zvrkan,mrvica koja trči pa ga ljudi malo zbunjeno gledaju jer misle da ima oko 8mj(tako i izgleda)Sitni ali dinamitni,narast ce, vec nek su mi živi i zdravi.Moji se stalno svađaju,čupaju i tuku sa igračkama po glavi.Ja baš i ne reagiram na njihove svađe osim ako nije veca borba,mislim da su još premali da im išta objašnjavam,uglavnom ako se izderem prestraše se pa koju sekundu budu mirni
.Najgore mi je što vani sve trpaju u usta pa stalno još i to moram pazit, jer bilo je stakla,lampica,čikova,,,,itd.Svi su me plašili da ce biti teže kada prohodaju ali meni je sad preporod.Jest da su mi živci malo klimavi jer sam stalno sama s njima,ali dobro,nisam jedina pa mi lakše.
toliko od nas pua svima !!!!!!!!!joj baš nam ta dječica brzo odrastaju.
ana-tvoji komadi vidim vec i vozački položili
curke pozdrav još jednom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma