ajme ana tvoji dečki su veliki kao da su nekoliko godina stariji od mojih a ne par mjeseci .pričaju li????
nadam se da ce im op. pomoci i olakšati im tegobe, eto srecom ništa im to ne smeta da fino papaju i ljepo napreduju,za razliku od mojih,hvala bogu
hoceš li ti biti sa njima? ja si ne mogu zamisliti da budu sami jer su jako nepovjerljivi prema nepoznatima i nikome ne daju da ih se dira,nosi itd..
Vidim i ti si obavila zahvat,nadam se da se ipak nece vratit,ajme uvijek sto muka i problema svatko od nas na neki način ima, za poludit.

a moj N je inace alergican od hrane na-zacine,konzervanse,boje,jaja,sve orašaste plodove(kiki-riki,badem,orah,lješnjak.kokos..itd..),na mlijeko nije ali ne podnašaju laktozu tako da kravlje povračaju(to su si prekopirali od dragog tate koji u životu nije smio popit cašu mlijeka),na ostalo nije testiran ali vidim da mu ne pašu ni deterđenti ili omekšivaci,neke kreme,osipa se dečko i od janjetine ,ma katastrofa.Još godinu ce mo izgurat pa bi trebalo proc do 3g..ah da, burno reagira i na ubode insekata pa se užasno bojim osa i pcela.
nije da se žalim ,ali voljela bi znati kako je imati zdravo,na vrijeme rođeno dijete...po mogućnosti curicu ,hm mooždaa jednog dana -teško

curke svima pozrav ,malim vragolanima pusa