Pokazuje rezultate 1 do 50 od 409

Tema: Razmjena iskustava

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Opet bih molila iskusne mame blizanaca za savijet
    Moji dečki će 29. imati dvije godine, zdravi su i veliki. Dobrica je prava pametnica, Palčić je uvijek bio nježan i povučen, ali se u zadnje vrijeme počeo mijenjati i ohrabrivati. Godi mu vježbanje koje smo započeli prije nekih mjesec i pol.
    Trenutno me muči što je Dobrica, uvijek dominantniji, sad postao grub prema bratu - gura ga, klepne ga ručicom, ljubomoran je kad bratu posvećujem pažnju pa mu viče, miče ga i čupa.
    Nekoliko puta sam ga vikala, jer nesmije biti grub prema malome bratu koji se tek počeo ohrabrivati, ali sam shvatila da nema koristi od vikanja jer bude još grublji prema bratu.
    Pokušala sam nježno objašnjavati, kako je braco isto mali, kako ga boli, da mora biti nježan i to nekako bolje funkcionira ali ne za dugo.
    Čim opet nastane prilika gdje se ja obraćam Palčiću (dajem mu jesti, piti, pusu) eto Dobrice miče ga i čupa, da me se domogne.
    I uzalud objašnjavanje nježnosti, on želi pažnju i želi ju sada, a brata će maknuti na ovaj ili onaj način. Ako uzmem u ruku Palčića, nastane još već urnebes - Dobrica se baca na pod, roni krokodilske suze i viče.
    Sigurna sam da nisam prva mama blizanaca koja se susreće s bratskom ljubomorom pa me zanimaju vaša iskustva i rješenja takvih situacija.
    Posljednje uređivanje od Sumskovoce : 17.12.2013. at 10:00

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •