drage duplić mame, evo i mene da se javim, nisam baš stigla ovih mjeseci, znate kako je :D

dakle, mi ćemo sutra napunit 4 mjeseca jejiii! obzirom na sve, dobri su klinci, ne mogu se požalit... istina, bila bi sretnija da curka hoće malo više cicati umjesto bočice, i da sinčina hoće malo manje gristi cicu obzirom već ima zube hahahhaa ali sve u svemu su dobri...isto su već par puta zamjenili uloge, ali uglavnom je dečec brbljav, veseljak, živac koji mlati rukama i nogama 100 na sat, a curetak je jedna od onih "mirna, tiha i povučena" dok joj nešto ne dopi..., onda ju čuje cijelo susjedstvo hahaha

da, za sad su dobri, dok su još "nepokretni", ali još sam pod dojmom 1godišnje nećakinje koja nas posjetila prije par dana i koja puzi brzinom munje, diže se uz namještaj i zidove i hvata sve što stigne... od kad je otišla, ja samo mužu ponavljam "ajme, kako ću ja s njih dvoje kad budu takvi?!"... sve više mi se čini da ona "vezati za nogu od stola" neće biti samo šala ..... čitam ovdje i temu "kako mama hendla sama..." i upijam iskustva... sva sreća pa sam klasa optimist :D

mame sa "puzavcima" i "gegavcima" kako se snalazite? ima li smisla nabavljat vrtić? ima li uopće za kupiti dovoljno veliki za dvoje? znam da nije rješenje na duže, ali pomoći će da mama može barem na wc :D