Pokazuje rezultate 1 do 50 od 409

Tema: Razmjena iskustava

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Zaboravit ćeš to je roditeljsko selektivno pamćenje. Da nema foruma nebih ni znala što me mučilo.
    Moji su se budili svakih sat (u stvari jedno dijete je spavalo dva sata u komadu, ali nisu bili uštimani, pa je ispadalo svaki sat)
    Mislila sam da sam u konc logoru ili da me muče nekom starom kineskom metodom.
    Sad imam jednog koji spava kao top u svom krevetiću, nit pita nit ga vidiš od 21:30-22 do 9:00-9:30; a drugi mi broji rebra i miluje bubrege u snu. Oboje spavaju u svom kindaču bez ogradice, samo što jedan voli svoj kindač, a drugi voli spavat na meni. Ali spavaju min 11 sati po noći i još 2-3 sata po danu. OK, često traže da netko velik bude u sobi dok oni spavaju, ali čuj, mene nije teško nagovorit na neplanirani spavanjac

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

o Bože! KAd čitam da vaši spavaju po par sati ili čak i cijelu noć u komadu ja sam u šoku i u problemu!
    Moji od kad zaspu oko 21.00-21.30 do ponoći se probude bar tri puta , do jutra jos bar četiri! Imamo 8 mj. ja ne kužim već sam bila uvjerena da su zubi, pa da je glad, pa da je maženje, pa nemam pojma... onda sam prihvatila da su takva djeca jer ni ja ni muž nismo neke spavalice...
    još ja super funkcioniram s obzirom na to, al nemam ideju šta bi im moglo bit? Faza? kkoja traje već dva mjeseca?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •