i mislila sam da će se ova rasprava nastaviti u OVOM smjeru... Nemoguće je očekivati da netko od osoblja foruma ne reagira jer ovdje ne smiješ razmišljati drugačije, ne smiješ imati mišljenje...
AndrejaMa, jako dobro shvaćaš da trebaš podršku a meni treba što? Kompliment da padam pred propagandom? Glupa sam jer odabirem slušati pedijatre???

Ma dajte cure, niti sam glupa, niti neškolovana... Nisam samo mama, krećem se među ljudima, informirana sam... Pola te medicine koju ne priznate mi je jako blisko jer je večina rodbine te struke. Ne mislim da svaki dr. ima pravo ali mislim da svatko od nas treba odlučiti što je za njega dobro.

Kao što sam rekla, prvi je dojen do godine dana, išlo je školski i malo je dobivao na kilaži al to me nije brinulo jer je i sam rođen kao velika beba. Sad s blizancima ne mislim riskirati i hranim ih i svojim mlijekom i AD-om (da, prema savjetu pedijatara ali i prema svojoj savjesti).

Ne mislim da sam loša mama zbog toga što nisam ostala u pečini!
Upravo ovakva (jednosmjerna) razmišljanja me podsječaju na neka "druga" vremena. I ne mogu ih razumiti dok god su tu da jednima daju potporu a drugima grižnju.

Forum bi tu trebao omogučiti razmjenu mišljenja, iskustava... A ovdje te točno vidi koliko žena (radi pojedinaca koji vrše napad na njih) ne želi sudjelovati.