Kod nas je da je decko bas prava prava dobrica, preko dana je miran, igra se, spava dosta i preko dana a preko noci odspava cijelu noc s tim da ide spavati u 8-9 i budi se oko 7, curka je nervozna, hiperaktivna puna energije, puze, dize se na noge, hoda uz namjestaj ali ni s tim nije zadovoljna, ako nije po njenom odmah histerija, vristanje, ima cijeli dnevni za puzanje ali i to joj dosadi, u zadnjih 1-2 tj slabo spava preko dana, a i preko noci, ne postoji nacin vise kako da je uspavamo, ako zaspe, zaspe oko 22-23 i opet se probudi usred noci pa je nadjem na nogama, i posto su opet ubacili jedan nocni obrok zaspe uz bocicu i spava do 6-7....ja sam sad stvarno umorna i pod stresom, sama sam s njima do navecer i stvarno nije lako.moguce da su i zubici u pitanju jer nikad nije bila takva...a opet je zabavna i smijesna na jedan svoj nacin, brblja non stop i uzivam u igri s njom ali me stvarno jako iscrpi...mozda da smo vise vani s njima bilo bi drugacije, vrijeme je ocajno kod nas, jedva cekam toplije vrijeme da smo po cijele dane vani.