Cure imam pitanje... Dečki lagano ulaze u fazu kad se sami zabavljaju, smijulje i rade rusvaj po podu. Malo me ponekad muči što veći klinac skoro stalno mališi uzima što dudu iz usta što igračke s kojima se igra. Već je to počeo raditi samo zato da vidi reakciju, a ne i da bi tu istu dudu uzeo u usta ili se s igračkama igrao. Mališa na to većinom vrišti k´o sivonja i ništa osim plača ne poduzima . Imam mu potrebu dudu vratit jer vidim da on ne reagira u smjeru da se pobrine za sebe , a s druge strane mislim da to baš i nije ispravno (uzmem mu rukicu kojom je bratu nešto maznuo pa isto tako lagano i vratim). Naravno, ponekad se desi i obrnuta situacija i tad veći uzima stvari natrag ili se zaokupira nečim drugim...Trenutno je on nekako napredniji pa imam dojam da na malom vježba što je naučio. Kako ste se ( ako ste) vi reagirali? Znam da su to tek počeci problematike... Inače, lagano se približavamo 10. mj , klinci su zdravi, cicaju , dohranu su prihvatili bez problema , preko dana spavaju max sat do sat i pol , po noći je relativno ok i tak.... dani nam lete