gdje u zg kupiti dobar (kvalitetan) jastuk za dojenje?
gdje u zg kupiti dobar (kvalitetan) jastuk za dojenje?
Ja sam kupila u "Kamarisu", i bio mi je super.
ja sam ga sama sašila,170 dugačkog i dan danas ga koristim kao mini barijeru između bračnog kreveta i krevetića (spojeni smo, al taj jastuk pravi malu granicu).Kupila sam materijal, sašila dodatno još dvije navlake da mi ide uz posteljinu i napunila sa spužvicama kupljenim u trgovini s tepisonima.Sve zajedno me izašlo 50 kn.
i meni je kamarisov savršen, malo je skuplji, ali evo traje mi već 6 godina za raznorazne namjene. nemam pojma da je kamaris zatvoren
ja sam kupila u baby centru adax u st, al valjda ima i u zg, mislim 249 kn
Pužić, čime si ga punila?
I čime je Kamarisov napunjen?
ja sam ga punila pahuljama spužve i zadovoljna sam.U Zg ima neka firma koja prodaje one kuglice za punjenje al mi je to bilo skuplje, ne znam jel onda periv jastuk kad je s tim punjeno i na kraju bio mi je transport iz zg tih kuglica problem jer firma ne šalje to paketnom dostavom.Samo me sad nemojte pitati koja je to firma jer sam zaboravila, znat će tete šivalice koje prodaju jastuke punjene s tim kuglicama.
kupila u nami,šiva neka naša firma cijena 174 kune ,zadovoljna
Posljednje uređivanje od sirius : 13.03.2010. at 23:00
ima li netko jastuk proizvođača Panda i kako ste zadovoljne istim?
Ima li u Kiki za kupiti jastuk za dojenje i koliko košta, ako ima?
u potrazi sam za dobrim jastukom...![]()
Ja sam imala dva :megaloman: i oba su mi bila super. Neki slovenacki, punjen silikonom, tvrd, u obliku slova U koji sam stavljala oko sebe i sa njim tako zakacenim i detetom na njemu sedela za kompjuterom, pomerala se po krevetu... Njega sam prala u masini i sve super. Drugi je punjen onim kuglicama stiropora i njega sam koristila kao ogradu izmedju deteta i MMa, a onda i kao jastuk za mene. I sad ga na vikendici koristim kao jastuk i super mi je.
ja kupila prošle nedelje i preporodila leđa - već sam se bila sva iskrivila od dojenja sedećki...
gledala sam neke domaćih proizvođača, ali su mi se učinili pretvrdi i premali, kupila kikov, oogroman, mekan, elastičan....predivan.
vissnja, nisam još probala da ga instaliram pred komp. kako si to izvela - meni bi baš trebalo jer često dojim dok sam na netu?
a najbolja investicija :D koristila sam ga za spavanje u trudnoci, dojenje i spavanje..definitivno mislim imati jedan narednih 50 godina) na kraju ga je i muz poceo koristiti..bas je udoban ko da si u fotelji. Moj sam kupila u Kiki, marke my Julius..slican ovima: http://www.julius-zoellner.de/myjuli...&art=318&start=
mislim da sam ga platila oko 300 kn, ima razlicitih dezena
Vishnja, moj jastuk je ovakav http://lh4.ggpht.com/_pWkkIKDN1_c/Sg...E/DSC00224.JPG
Nataknes ga oko struka, cvrst je, ja sam sedela na obicnoj stolici, surfala, jela.... i dojila.
Imam i ja taj duzi, sto moze da se ispravi i savije. Njega smo koristili prvih meseci kao ogradu izmedju N i tate, ili da ne bi pala sa kreveta. Posle sam ja spavala na njemu i dojila i bilo mi je bas udobno!