Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Kako oprati kosu

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Kako oprati kosu

Kako oprati kosu djetetu od 20 mjeseci,a da ono ima koliko toliko strpljenja, da pritom ne pošpricamo sve živo i da voda ne ide svuda osim tamo gdje treba (u uši, usta..)
    Kako vi perete kosu vašim malcima?

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u toj bi dobi obicno sjedili ili stajali u kadi, tusem bi smocila kosu - pri tom bi voda iz tusa trebala ici lagano, ne pod jakim pritiskom - oprala samponom i onda isprala tako da tus naslonim skroz do glave...

trudila sam se da ih naucim da pri pranju kose gledaju prema gore - ne bas uvijek uspjesno

a voda posvuda i spricanje valjda ide u opis posla "odrzavanje higijenskog minimuma ljudskog mladunceta mladjeg od 10 godina"

davorkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Evo ovako isto kao Litala s tim da L (21 mj) zahtijeva da se sama "tućira" pa onda zapravo "otućira" sve pločice u tušu, bočice šampona i samo svoje noge.
    U slučaju da joj kažem "ajde sad malo kosu" onda je gotovo.
    U momentu okrene tuš prema meni......

Ima to i dobre strane!
    Pod u wc-u je čist ka suza.

Nuktemeron avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Kad sam imala oko 4 godine tražila sam da mi stave masku za ronjenje na lice kad mi peru dugu kosu, tako sam sebi i ostalima riješila problem. Ali sad kad hoću svojem bebaču staviti štitnik na čelo koji štiti od pjene, on to s ljutnjom skida..

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Moja isto zasprica cijelu kupaonu, ali sam se vec pomirila sa time. ali ona se uglavnom i dere kao da je kolju i skace po cijeloj kadi. Tako da ja to nastojim obaviti sto brze mogu. Ponekad hoce dignuti gore glavu ili joj dam malu trljacicu kojom prekrije lice. Ali to ne pali svaki puta, tako da na kraju opet sve zavrsi sa deracinom...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Dok ne vristi, bjezi iz tus kabine, poplavi od placa, trese se i sl. kao sto to moj radi, budi sretna sto ti je "samo" mokra kupaona

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •