-
Kako oprati kosu
Kako oprati kosu djetetu od 20 mjeseci,a da ono ima koliko toliko strpljenja, da pritom ne pošpricamo sve živo i da voda ne ide svuda osim tamo gdje treba (u uši, usta..)
Kako vi perete kosu vašim malcima?
-
-
Evo ovako isto kao Litala s tim da L (21 mj) zahtijeva da se sama "tućira" pa onda zapravo "otućira" sve pločice u tušu, bočice šampona i samo svoje noge.
U slučaju da joj kažem "ajde sad malo kosu" onda je gotovo.
U momentu okrene tuš prema meni......
Ima to i dobre strane!
Pod u wc-u je čist ka suza.
-
Kad sam imala oko 4 godine tražila sam da mi stave masku za ronjenje na lice kad mi peru dugu kosu, tako sam sebi i ostalima riješila problem. Ali sad kad hoću svojem bebaču staviti štitnik na čelo koji štiti od pjene, on to s ljutnjom skida..
-
Moja isto zasprica cijelu kupaonu, ali sam se vec pomirila sa time. ali ona se uglavnom i dere kao da je kolju i skace po cijeloj kadi. Tako da ja to nastojim obaviti sto brze mogu. Ponekad hoce dignuti gore glavu ili joj dam malu trljacicu kojom prekrije lice. Ali to ne pali svaki puta, tako da na kraju opet sve zavrsi sa deracinom...
-
Dok ne vristi, bjezi iz tus kabine, poplavi od placa, trese se i sl. kao sto to moj radi, budi sretna sto ti je "samo" mokra kupaona
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma