Ali neku dobru, staklenu iznutra.
Ali neku dobru, staklenu iznutra.
ja sam svoju kupila u metrou
staklena iznutra
pogledaj tamo
Da ne otvaram novu temu i meni bi trebala termosica ali mala recimo od 1 l.
Jel ima tak nekaj za kupiti i gdje?
Mi kupili u Kauflandu, mislim da imaju dobar izbor. Naša je preživjela već puno odlazaka na plažu
Imaš i u Mulleru, ali koliko para toliko muzike... mi uzeli prošle zime 2 jeftine od inoxa pa su na spoju donjeg čepa(dna) pukle (samo vanjski inox.. ne puštaju pa ih i dalje koristim).. Imaju inače dobar izbor PREskupih.. Uzela sam i onu sportsku bocu, oslikanu/imaju i takve termosice/ SWISS ... skupo, ali fakat kvaliteteno!
baš staklenu hoćeš?
mi smo imali nekoliko i sve su neslavno završile pa smo kupili metalnu. i ta je još živa nakon 5 godina i neznamkoliko korištenja
ja imam osjećaj da svugdje vidim termosice...provjerit ću a li haluciniram pa ti javim.
Puntica baš steklenu (iznutra) trebam jer sam jednu takvu posudila i razbila (pa znaš)
Staklene s dvostrukom stijenkom vakumirane imaju smisla jedino za čuvanje vruće tekućine na jako dugo vremena. Za sve ostale potrebe bolje su druge varijante.
Hvala Davore na pojašnjenju, znam ja to jako dobro.
Stvar je u tome da nisam imala nikakvu pa sam od frendice posudila i razbila ju :tuka:
pa sad tražim barem sličnu da mogu vratiti.
Bojim se - teško. Ali imaj u vidu da su ih većinom zamijenile čelične s dvostrukom stijenkom. Ne drže baš jednako dugo, ali su sexy i ne daju se razbiti i strahovito jednostavno se održavaju. Vjerujem da frendica neće zamjeriti na takvoj zamjeni.