Jel ih ima tko? Po dizajnu mi nisu baš nekaj, ali prednost mi je (spram zappa) što se mogu staviti u ležeći položaj. Trebaju mi neka na koja ide as maxi cosi jer mi trenutačna kolica nisu kompatibilna s tom as![]()
Jel ih ima tko? Po dizajnu mi nisu baš nekaj, ali prednost mi je (spram zappa) što se mogu staviti u ležeći položaj. Trebaju mi neka na koja ide as maxi cosi jer mi trenutačna kolica nisu kompatibilna s tom as![]()
bit će u prodaji tek u listopadu 2010.ako sam dobro razumjela, a cijena![]()
ma joj koja brukai ja pitala u dućanu i skužila da su kolica koja sam tamo vidjela samo uzorak i da još uopće nisu u prodaji! tek od prvog mjeseca sljedeće godine.
Dobila sam danas poštom info letak od Babycentra i unutra Quinny Senzz
Piše da se mogu vidjeti i kupiti kod njih u Ljubljani i Mariboru, a u ostalim trgovinama
po narudžbi. Nema cijene... baš me zanima koliko su?!?
Na nekim web stranicama vani ima ih po cca 300 eura.
Prekrasna su![]()
Posljednje uređivanje od Iva M. : 26.02.2010. at 23:21
ima ih u baby centru u King Crossu, ja ih vidila nekidan
joj, nisam točno, budući je meni izgledala astronomski, sigurno preko 2000, ali su iznenađujuće široka (možda i udobna), dosta šira od zappa.
Cure, ja sam skoro sigurna da se u Baby media centru prodaju. Cijene se ne sjećam jer su mi brzo "otpala" jer ne mogu u njih staviti novorođenče, ali znam da sam ih gledala.
Gledala ih jučer. Lagana, lijepa.... ali cijena biber.
pozz ..eto mi smo novi na roda.hr ..i puno pozdrava svima za pocetak ..
eto ja i mali Marin Toma zivimo u Ljubljani i nase dite je jakooo veliko za 9 mj ...80 cm i 12 kg) pa isto trazimo neka kolica ..
quinny senzz semoze kupit u svakom baby centru u slo ..cijena je 329 eu ..uzass ...( i jos je jedan veliki minus ..naime kad je dijete u lezecem polozaju skroz ..gornji dio kolica ne pokriva cijeli dio ...moze puhat vijetar sa strane a taj dio ne moze se kupit u slo ...mislim ni narucit ...tako da ..mislimo se .i mi ..
prija mi je rekla da je ve stvari narucuje na netu ..a to mi nije bas jasno ..di i kako ..ima neka neki info ??
pozdrav svima ..Kristina i Marin Toma
Ova su kolica sad snižena u TL, nekoliko određenih dezena:
http://www.turbolimac.com/Pages/hr-H...D/Default.aspx