Evo, torta se hladi...

Malo sam promijenila biskvit, čini mi se još bolji.
4 jaja
2 dcl šećera (stavila sam smeđi - Demerara)
4 dcl brašna (pola oštrog, pola glatkog)
1 dcl ulja
1 dcl hladne vode
1/2 pp
malo ribane limunove korice

Pjenasto izmiksati žutanjke sa šećerom, dodati ulje i vodu, još kratko izmiksati. Kuhačom polako umiješati brašno pomiješano s praškom za pecivo, potom lagano umiješati čvrst snijeg od bjelanjaka (u bjelanjke stavim par zrnaca soli prije miksanja, bolje uspiju). Na kraju lagano umiješati limunovu koricu.
Pekla sam 40 minuta na 175 stupnjeva, možete peći i kraće, ovisno o pećnici.
Biskvit se vrlo lijepo podigao i bilo ga je lako razrezati u dva lista.

Sad su jagode fiiiineeeee...