... ili ste odlučili da ih uopće nemate? Po kojem ključu?
Prije nego sam se registrirala, dosta sam razmišljala, kopala i tražila koji bi avatar stavila. Nije to mala stvar, većina nas najlakše pamti vizualno...
Dijete - nije to za mene, nisam se osjećala ugodno s tom idejom (uz to, koju sliku zabogamiloga izabrati?!?)
Poznata osoba - Mahatma Gandhi? Angelina Jolie? Charlie Chaplin? Marie Curie? Orson Scott Card? - opet niš, nema nikog koji bi mi skroz "legao"
Nepoznat Netko - samo ću izazvat zabune (iako mi je onaj Davorov tip koji je pojeo anoreksiju i onaj čudne face dedikula za riknut)
Životinje - hm... pa da me ljudi zapamte ko bjeloglavog supa ili ulješuru, ne hvala... a i ima puno mačakaveć prisutnih
Neki prigodni i/ili dubokoumni natpis - previše ih je dobrih, ne mogu odabrati
TV/Film - yok bato
Sport - dozvolite da se grohotom nasmijem...
Smiješan - svaki vic bi mi nakon tjedan dana buljenja u njega prestao biti smiješan...
Udružni - najte se nitko ljutit' , ali to je malo preuniformirano za mene, podržavam akcije na svoj način 8)
... komplicirano ovo s avatarima, ajme...
i odabir pao na apstraktne - dobro, reko, idem i to vidit; a kad tamo desetci tisuća apstraktnih slika (naravno)
tako Imga cut - crop - resize prvu umjetninu koje je njeno najmilijenaslikalo u vrtiću i vóila!
Samo i taj dosadio nakon godine dana (nemajko!) pa prođoh opet cijeli goreopisani proces i stavim novi (baš je cool reko bi moj sin), ali nakon par sati joj, eto ti nevolja, ne valja, ljude boli glava od njega (još jednom sorry)
mah, ni ovaj mi nije TAJ, taj je bio second best...
e jesam komplicirana, nemate ni pojma
Kako vi to radite? HELP!
I koji su vam dobri/pogođeni/sviđaju vam se kod drugih i zašto?