Jap, al ga tako neki zovu. Ne shvaćam zaš mi sad pećnica puno dimi. Treba li tako?
Jap, al ga tako neki zovu. Ne shvaćam zaš mi sad pećnica puno dimi. Treba li tako?
Da nije jer je 1.koristenje?
Mozda treba jednom odradit na prazno ko vecina uredjaja.
Moram napisat, al bas moram
Sigurno ti na racunu i jamstvu ne pise pećnego pećnica.
Jako volis prevrtat po rijecima zato jer ti eto nisu sjele ko ekspres lonac![]()
Morat ću pogledati, pa isprva je kapalo, pa sam dodala vode jer je pisalo u uputama da se meso stavi na rešetku, dolje posuda... jednostavno je pećnica... prejaka. Woa, tako sam... ugodno iznenađena, ali trebat će vremena da se naviknem.
Šteker je utičnica( ono u kaj se gura utikač), a šalter je prekidač ( ono za paliti svjetlo
Najvjerojatnije ti je žuta ipak gorela masnoća napose ako si pekla na rešetku , jer mast svukud otiđe
Posljednje uređivanje od jelena.O : 05.12.2025. at 07:30
Šteker je utikač, štekdoza je utičnica, a šalter je prekidač. Moja mama tako govori. To je sigurno ispravno, jer se i u njemackom tako govori. Ja češće koristim standardne hrvatske izraze, barem u ovom slučaju.
Na rešetki nikad ne bih pekla. Upravo zato da ne ide masnoća svuda. U najmanju ruku stavim na alu foliju pa s alufolijom na resetku.
A da da šalter je ipak...
Pisalo u uputama da stavim na rešetke da tako manje prska...
Na rešetku kad se stau onda struji topli zrak naokolo
Špiček osobito bili pečenja s rešetke
Preslažem si cijelu kuhinju, sad sam tek shvatila da imam knauf ploče i da za njih idu posebne tiple. Kako god, držite mi palce. Čovjek uči dok je živ.
Uštimala sam napu i sad se mislim, ne mogu baš ovaj jaki mlaz pustit prema njoj, možda ima više smisla uključit da zagrijava vodu na nižoj temp pa onda lagano dođe do vrenja i ispuštanja pare na lagano. Što vi mislite?