Pokazuje rezultate 1 do 50 od 386

Tema: Žene koje rukuju bušilicama i rade muške poslove - pomoć!

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Definitivno previše stvari kojih nemam i koje bi trebalo kupiti.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Definitivno previše stvari kojih nemam i koje bi trebalo kupiti.
    Onda namami nekog tko ima čime i zna kako. Ja imam kolegu koji mi je i susjed, ponekad ga ugnjavim, ali gledam da ne zlorabim. Mislim, nisam s dvije lijeve, nije ni mm, ali ima dosta poslova za koje treba alat i iskustvo. Zadnji put sam ga zvala kad smo sastavljali četverokrilni ormar. Bilo je posla za nas troje.

Ont. Ja mislim da u kući ne škodi imati minimalni set alata, ali ja sam baba koja zna i krečiti i gleteti i kitati, pa je moja zbirka alata pomaknuta u smjeru valjaka, špahtli i štilova za krečenje. Imamo i gomilu drugih stvari, definitivno previše jer smo mm i ja dovukli svaki svoj set alata u kuću, a još smo i naslijedili i dobili donacije, pa to sad izgleda grozno i pretjerano. Svako toliko napravim red, ali su se i sinovi pridružili svojom kramom, lemilicama i sličnim. Balkonski ormar mi izgleda ko Hrelić. Bušilica, kutna brusilica, ubodna pila...barem dvije lemilice... bolje da ne nabrajam jer mi je muka, ufff... Predugo se nisam selila, a adaptacije su kramu riješile samo djelomično. MM bi sad rekao "das kann man brauchen", he he he...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •