Pokazuje rezultate 1 do 50 od 387

Tema: Žene koje rukuju bušilicama i rade muške poslove - pomoć!

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj zutaminuta prvotno napisa Vidi poruku
    Drage žene, deset mjeseci kasnije (nisam opet rodila, haha) nego sam konačno krenula krečit. Huh. To uopće nije tako strašno! (Okej, osim ako se boja ne krene guliti za koji mjesec.)
    Dakle, ovo je nakon što je šmirglano. https://flic.kr/p/2kTKzpq
    Ovo je nakon krečenja. Nije idealno, ali okej. https://flic.kr/p/2kTL2tc
    Morala bih sad nekak izribati ovaj dio od prozora.

Što to znači? Tu je potres odkrhnuo zid tako da uopće nije ravan. Mora li se to sve micati, izravnati i na koji način?
    Ne kužim kaj pitaš... Kako izbrusiti dio koji nije ravan? Brusnim papirom, ako su samo neravnine.

Ako te ne smeta to kaj nije ravno, samo nastavi krečiti po tome. Ako te smeta, ako ima rupa i velikih neravnina - trebat ćeš gleter i špahtlu i pokrpaš rupe, zagladiš i pričekaš da se osuši, a nakon toga pobrusiš finim šmirglom, otreseš peruškom ili usisaš prašinu, pa pokrečiš ponovno. Ja sam imala veeeliku pukotinu uzduž slobodnog zida u boravku, pa sam čak stavljala mrežicu i gletala preko toga, ali ovo tvoje nije tak strašno. Dovoljno je još jednom pokrečiti i gotovo.

Ja za gletanje koristim Teranil (Samoborka), ali to dolazi u pakiranjima od 2 kg ili 5 kg, nisam sigurna da postoje i manja. Zamiješaš manju količinu s vodom i s tim začepiš rupe. Miješa se 2:1 (2 čaše praha ubaciš u zdjelu i dodaš 1 čašu vode ili malo manje, pa zamiješaš špahtlom ili žlicom i ostaviš par minuta da umreži... Ne raditi velike količine, jer to se brzo suši i stegne, pa možeš sve baciti). U Bauhausu je znalo biti gotove glet mase u kantici od pola litre, ali dugo nisam to kupovala.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 19.04.2021. at 13:13

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •