Da. Zadovoljni smo. Ja mogu time rukovati puno lakše nego s velikim trimerom na mješavinu koji mi je pretežak i jako ga je teško upaliti.
Eh, sad, probat ću naći link. Uzeli smo Einhell iz banalnog razloga - zamjenjive su baterije i sa drugim alatima koje imamo (škare za živicu, flekserica, pila za granje...) Nisam sigurna, mislim da je ovaj u pitanju ili neki slični: https://www.pevex.hr/elektricni-trim...gc-et-4530-set (naš ima teleskop, jer mm i sinovi su visoki, pa im bolje paše raditi s produljenim štapom, a meni odgovara najkraći). To mi je odlično za šišanje trave oko vrta (imam lasagna gredice obijene daskama) i za škarpu na kojoj su razni ukrasni grmovi. S tim manjim trimerom lakše napravim "frizure" tj. precizno pokosim manje površine. Nema flaks nego plastični nožić koji rotira i travu zapravo slama udarcem. S kosilicom je došla cijela kutija zamjenskih nožića.
Aliii ako je to jedina kosilica, nije dovoljna za veće površine ni dovoljno jaka. Mi imamo još i samohodnu guralicu i klasični trimer, pa nam dobro dođe kad se više ljudi uhvati košnje.