Ispravak : prijateljici je zapravo ispala reproduktivna, a ne kontraceptivna kako si je zamišljala - ali ona nema problema s neplodnosti.
Ako nam je Bog dao mogućnost razmišljanja, znanost i tehniku, onda su djeca dobivena na ovaj način dar Božji! - Alfred Kniewald
Nevjerovatno. Mogli su letak nazvati i "Dobro došli u srednji vijek".
Žalosna je istina da puno ljudi povjeruje takvim glupostima, pogotovo kada se radi o manjim sredinama.
Baš me zanima po čemu je inseminacija smrtni grijeh, upravo zahvaljujući njoj i dr. na VV očekujem svog prvog i nadam se ne posljednjeg anđela.
I upravo zahvaljujući inseminaciji osjećam se BLAGOSLOVLJENO, a ne grešno.
Dvije godine mjerenja svega i svačega, od bazalne temp. do promatranja sluzi nije me dovelo nigdje.
Puno sreće svim trudilicama, s ovakvim zakonom biti će nam potrebno.
Ako nam je Bog dao mogućnost razmišljanja, znanost i tehniku, onda su djeca dobivena na ovaj način dar Božji! - Alfred Kniewald
X
Citat iz letka:
Oni koji proizvode, reklamiraju i raspačavaju prezervativ, krivi su ne samo za pomoć u izvođenju grijeha među kojima su bludnost, preljub, kontracepcija itd., nego su krivi još i za pružanje lažne sigurnosti da neće doći do zaraze.
Ne smije se provoditi dijagnostičke procedure, kao što je npr. rana amniocenteza, kojima je cilj lov i odstrel bolesnih. Ne smije se ubijati niti bolesne! Nitko nije postao sretan ubojstvom čovjeka, ali se može postati sretan služeći životu bolesnika.
Ovo mi zvuči kao neka inkvizicijska propaganda iz srednjeg vijeka
A tek ton kojim je letak napisan...
Suvišno ga je uopće komentirati.
Jednom sam se ja obratila svećeniku, čisto da čujem njegovo mišljene jer sam pročitala sličan letak u crkvi; činim smrtni grijeh itd... Rekao mi je da slobodno mogu uzimati lijekove koji će mi pomoći da ostanem trudna (Klomifen..) ali nikako "umjetna". Radije mi je predložio da se svaki dan molim djevici Mariji, pa ću tako ostati sigurno trudna, a ako ne, onda mi sigurno nije suđeno
A oni bi kao trebali pomagati ljudima i prije svega biti humani, ali ne, oni ipak žive u srednjem vijeku (ali mobiteli i dobri auti su im dozvoljeni, to nije grijeh).
Oprostite modovi na ovom off-u, ako smeta brišite slobodno...
Protiv CPPAa bi trebalo podici tuzbu - svjesno daju krive informacije.
Prepretuzno i sramotno. Jos se pitam otkud Crkvi petljati se u obiteljskom zivotu jer o njemu nemaju pojma. Fuj![]()
Ova Billingsova metoda je samo jedan manji biser iz Hodziceve ogrlice.... Ne kuzim jel taj tip namjerno vrijeđa neplodne parove, jel stvarno glup ili se samo pravi glup.....