Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: Emisija Etika:Medicinski potpomognuta oplodnja u 15:30 HRT2

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Emma Maria prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravila sam dodati da moja prijateljica koristi Billingsovu metodu kako ne bi imala više djece jer je aktivna vjernica ( kad je plodna sluz nema hopsanja ) pa će ih ipak za koji dan imati ravno petero ( naravno ne odjednom ). Da me se pogrešno ne razumije, dječica su preslatka i jaaako ih volim, ali eto metoda nije baš nešto kontraceptivna ni reproduktivna........

Probala sam i ja tu metodu i di me dovelo? Nigdje jer nisam nikad ostala trudna. Ovulacije nemam, sluzi nemam i šta ja imam od te metode? Ma gluposti s kojima se netreba niti zamarati.

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Ispravak : prijateljici je zapravo ispala reproduktivna, a ne kontraceptivna kako si je zamišljala - ali ona nema problema s neplodnosti.

tikica_69 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ako nam je Bog dao mogućnost razmišljanja, znanost i tehniku, onda su djeca dobivena na ovaj način dar Božji! - Alfred Kniewald

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku
    Ako nam je Bog dao mogućnost razmišljanja, znanost i tehniku, onda su djeca dobivena na ovaj način dar Božji! - Alfred Kniewald
    X

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj Emma Maria prvotno napisa Vidi poruku
    Zaboravila sam dodati da moja prijateljica koristi Billingsovu metodu kako ne bi imala više djece jer je aktivna vjernica ( kad je plodna sluz nema hopsanja ) pa će ih ipak za koji dan imati ravno petero ( naravno ne odjednom ). Da me se pogrešno ne razumije, dječica su preslatka i jaaako ih volim, ali eto metoda nije baš nešto kontraceptivna ni reproduktivna........

o da, i ja sam se nje sjetila, ona je stvarno dobar primjer uspješnosti metode
    a možda samo krivo zbraja

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nevjerovatno. Mogli su letak nazvati i "Dobro došli u srednji vijek".
    Žalosna je istina da puno ljudi povjeruje takvim glupostima, pogotovo kada se radi o manjim sredinama.
    Baš me zanima po čemu je inseminacija smrtni grijeh, upravo zahvaljujući njoj i dr. na VV očekujem svog prvog i nadam se ne posljednjeg anđela.
    I upravo zahvaljujući inseminaciji osjećam se BLAGOSLOVLJENO, a ne grešno.
    Dvije godine mjerenja svega i svačega, od bazalne temp. do promatranja sluzi nije me dovelo nigdje.
    Puno sreće svim trudilicama, s ovakvim zakonom biti će nam potrebno.

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tikica_69 prvotno napisa Vidi poruku

X

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

X

missixty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Citat iz letka:

Oni koji proizvode, reklamiraju i raspačavaju prezervativ, krivi su ne samo za pomoć u izvođenju grijeha među kojima su bludnost, preljub, kontracepcija itd., nego su krivi još i za pružanje lažne sigurnosti da neće doći do zaraze.
    Ne smije se provoditi dijagnostičke procedure, kao što je npr. rana amniocenteza, kojima je cilj lov i odstrel bolesnih. Ne smije se ubijati niti bolesne! Nitko nije postao sretan ubojstvom čovjeka, ali se može postati sretan služeći životu bolesnika.

Ovo mi zvuči kao neka inkvizicijska propaganda iz srednjeg vijeka
    A tek ton kojim je letak napisan...
    Suvišno ga je uopće komentirati.
    Jednom sam se ja obratila svećeniku, čisto da čujem njegovo mišljene jer sam pročitala sličan letak u crkvi; činim smrtni grijeh itd... Rekao mi je da slobodno mogu uzimati lijekove koji će mi pomoći da ostanem trudna (Klomifen..) ali nikako "umjetna". Radije mi je predložio da se svaki dan molim djevici Mariji, pa ću tako ostati sigurno trudna, a ako ne, onda mi sigurno nije suđeno

A oni bi kao trebali pomagati ljudima i prije svega biti humani, ali ne, oni ipak žive u srednjem vijeku (ali mobiteli i dobri auti su im dozvoljeni, to nije grijeh).
    Oprostite modovi na ovom off-u, ako smeta brišite slobodno...

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Protiv CPPAa bi trebalo podici tuzbu - svjesno daju krive informacije.
    Prepretuzno i sramotno. Jos se pitam otkud Crkvi petljati se u obiteljskom zivotu jer o njemu nemaju pojma. Fuj

andreja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj andream prvotno napisa Vidi poruku
    nažalost ja se sjećam tog letka iz čekaonice na SD. Malo je čudno da su to tamo dali da se stavi na stol. žalosno ali istinito.

Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ova Billingsova metoda je samo jedan manji biser iz Hodziceve ogrlice.... Ne kuzim jel taj tip namjerno vrijeđa neplodne parove, jel stvarno glup ili se samo pravi glup.....

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •