Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: da li netko zna imam li pravo traziti povrat novca?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno da li netko zna imam li pravo traziti povrat novca?

kupila sam jucer tenisice, nisam vodila mrvicu sa sobom i naravno da sam se zeznula..htjela sam uzeti iste tenisice koje vec imamo, trebala sam 23, imali su samo 23,5 pa sam riskirala..i veliko je s obzirom da bi joj bas htjela kupiti iste jer su nam tenisice super i ne moze ih lako skinuti kao ostale vratila bi ove i trazila povrat novca..jel to smijem po zakonu o zastiti potrosaca?
    cak bi i ostavila tenisice ali vjerujem da ce taman biti ljeto kad bude taj broj pa nema smisla..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ovisi o trgovini
    u cicibanu nisu htjeli, samo se moglo promijeniti

a mama avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

23, 23,5 ??

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

aha..imali su polovican broj ali joj je velik..treba mi ocito 22,5 ili 23 jer joj je 22 mali

uspjela sam dobiti povrat ako nekome dobro dodje informacija.prvo je prodavacica rekla da moze samo zamijeniti pa sam se pozvala na zakon o zastiti i odmah mi je vratila novac

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja svima koji kupe kazem zamjenjujemo ali u slucaju da hoce novce zasto ne vrati se novci na to imamo pravo svi.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa Vidi poruku
    ja svima koji kupe kazem zamjenjujemo ali u slucaju da hoce novce zasto ne vrati se novci na to imamo pravo svi.
    Nazalost, zabluda je da postoji zakonski propisano pravo na povrat novca. lore je imala srecu da je dobila povrat novca, koju ja recimo u trgovini Stiefelkonig nisam imala. Naucila sam medjutim da iako se zapravo ne mogu pozivati na Zakon o zastiti potrosaca kako bih trazila povrat novca u slucaju da mi kupljeni poroizvod ne odgovara, mogu itekako birati trgovinu koja sa takvim jednim zahtjevom nema problema. I na srecu takve trgovine ocito postoje.

Evo jedne slicne teme i mog posta koji nesto vise o tome govri.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •