Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Vratimo djeci igraliste u centru Rijeke!

vitekova mamuška avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno Vratimo djeci igraliste u centru Rijeke!

http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=333467812913&ref=ts

Ovom grupom se želi podržati i sudjelovati u manifestaciji ispred OŠ Nikola Tesla 21.4.2010. za svraćanje porornosti na nedostatak parkova i igrališta za djecu u centru Rijeke.
    Planirane aktivnosti 21. 04.ispred O.Š. Nikola Tesla: 1. Crtanje i bojenje dječjeg igrališta na platou ispred škole;2. Izložba fotografija parka kakav je bio i kakav jest;3. Potpisivanje peticije za povratak igrališta i parka za djecu iz centra grada koja će se predati gradonačelniku;5. Postavljanje Facebook grupe za ...podršku ovom projektu;6. Organizacija na asfaltu igara predškolske i školske djece (u organizaciji Udruge Osmijeh)7. Nošenje transparenata roditelja i djece MZ Školjić, te građana Rijeke;8. Koncert na otvorenom /pozvat će se učenici glazbenih škola da podrže projekt javnim nastupom tijekom prosvjed.

Riječani i Riječanke, podržite ovu akciju, pridružite se grupi na facebook-u i dođite 21.4. ispred OŠ "Nikole Tesle"!

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ah, moja OŠ

ja sam za, i ako sve bude po planu doći ću/ćemo

lollipop avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i moja oš! ni onda nije bog zna kako izgledalo, ali imali smo onaj stari rimski ostatak zida, malo šljunka i igralište, a danas... znakoviti su oni nasprejani križevi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •