-
Vratimo djeci igraliste u centru Rijeke!
http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=333467812913&ref=ts
Ovom grupom se želi podržati i sudjelovati u manifestaciji ispred OŠ Nikola Tesla 21.4.2010. za svraćanje porornosti na nedostatak parkova i igrališta za djecu u centru Rijeke.
Planirane aktivnosti 21. 04.ispred O.Š. Nikola Tesla: 1. Crtanje i bojenje dječjeg igrališta na platou ispred škole;2. Izložba fotografija parka kakav je bio i kakav jest;3. Potpisivanje peticije za povratak igrališta i parka za djecu iz centra grada koja će se predati gradonačelniku;5. Postavljanje Facebook grupe za ...podršku ovom projektu;6. Organizacija na asfaltu igara predškolske i školske djece (u organizaciji Udruge Osmijeh)7. Nošenje transparenata roditelja i djece MZ Školjić, te građana Rijeke;8. Koncert na otvorenom /pozvat će se učenici glazbenih škola da podrže projekt javnim nastupom tijekom prosvjed.
Riječani i Riječanke, podržite ovu akciju, pridružite se grupi na facebook-u i dođite 21.4. ispred OŠ "Nikole Tesle"!
-
ah, moja OŠ 
ja sam za, i ako sve bude po planu doći ću/ćemo
-
i moja oš! ni onda nije bog zna kako izgledalo, ali imali smo onaj stari rimski ostatak zida, malo šljunka i igralište, a danas...
znakoviti su oni nasprejani križevi.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma