Mi smo isto koristili http://www.imunoglukan.si/hr/ i to kad nam je dijete završilo dva dana na zaraznoj s dijagnozom sindroma sustavnog upalnog odgovora što će reći da je na svaku i najmanju infekciju reagirao visokom temp. i vrlo lošim općim stanjem s još hrpom simptoma, pa je u razdoblju od par mjeseci popio toliko svakojakih atb-a da već pedijatrica nije znala što bi mu dala pa ga je poslala u bolnicu da mu nešto daju intravenozno.
To sve, naime, pričam zato jer ne znam jel od imunoglukana, ali od tada antibiotik nije pio punih 5 mjeseci. jest da je u međuvremenu bilo ljeto, nije se grijalo i operirao je treću mandulu, ali i puna 2 mjeseca (što je za njega bilo jaaaaaaaako puno) prije operacije u proljeće kad je imunitet najslabiji je već bio puno bolje, a imunoglukan smo mu između ostalog počeli davati i zato da bude zdrav za operaciju.
Sad je eto nakon 5 mj. opet na atb-u, ali ni izbliza na onakvoj dozetini ko prije, a i simptomi su puno blaži, tako da se upravo spremamo na sljedeću dozu imunoglukana jer treba napraviti nekakvu stanku u uzimanju - ne znam točno koliko - zna li netko?