-
Molim pomoc...
Ovo pitam za moju sestru...
Maleni je 13 mjeseci i sisa samo ujutro i navecer...
Seka odlazi na put i nece je biti 2 tjedna. Planira prekinuti s dojenjem postoje ence biti. Moje tj njeno pitanje je. Ponjeti izdajalicu na put. i koliko cesto se izdajati da joj se smanji tj prestane proizvodnja mlijeka cijelu cicu ili samomalo da joj se smanji pritisak. Jel je cijelo vrijeme na sastanicima i seminarima. Hvala vam unaprijed.
-
Haj Jonna!
Ako seka želi prestati dojiti nikako se ne smije izdajati do kraja, jer bi tako dala signal dojkama da se i dalje proizvodi mlijeko. Dakle treba se izdajati samo toliko da popusti pritisak. Ne znam koliko je spretna s izdajalicom i je li joj uopće potrebna budući da joj izdojeno mlijeko ne treba. Možda bi joj bilo praktičnije ručno se izdojiti, to može napraviti u stanci na seminaru, u pelenu ili nekakav mali ručnik koji će ponijeti sa sobom. Ručnim izdajanjem se istovremeno i masira dojka što je korisno ako se stvore kvrge koje znaju nastati.
Ja bi joj svakako preporučila da u pripremi ima broj Rodinog SOS telefona:
01 61 77 520
091 22 77 220
radnim danom može zvati od 15 do 21h i vikendom od 9 do 21h.
Cure na telefonu će joj najbolje znati reći što raditi u datom trenutku.
Sretno!
-
-
Nema na čemu. 
i bilo bi joj zgodno da ima u pripravi kupus. oblog od kupusovog lista dobro pomaže kad dođe do prepunjenosti.
-
Budem joj sve to prenjela....hvala jos jednom
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma