Pokazuje rezultate 1 do 30 od 30

Tema: assisted hatching

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

hej cure, može mi koja objasniti šta je taj AIH i zašto se to radi. iz vaših gore rečenica nisam baš skužila....a svakako bi htjela bit upućena

Ameli avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Aurora zaintrigiralo me ono što si pisala o dr.rešu pa sam pronašla svoje otpusno pismo na kojemu piše: LA hatching: NE. jedino što mi je bilo zbunjujuće u njegovom ET-u da on vraćanje embrija u maternicu uopće nije pratio uvz-om i ja sam bila u čudu kako je on meni tako brzo vratio moje embrije. sada me interesira dali je vama pratio uvz-om vraćanje embrija jer na kbc Rijeci je to uobičajeno i čak mi dr. svaki put pokaže gdje mi je smjestio embrije?

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Ameli prvotno napisa Vidi poruku
    Aurora zaintrigiralo me ono što si pisala o dr.rešu pa sam pronašla svoje otpusno pismo na kojemu piše: LA hatching: NE. jedino što mi je bilo zbunjujuće u njegovom ET-u da on vraćanje embrija u maternicu uopće nije pratio uvz-om i ja sam bila u čudu kako je on meni tako brzo vratio moje embrije. sada me interesira dali je vama pratio uvz-om vraćanje embrija jer na kbc Rijeci je to uobičajeno i čak mi dr. svaki put pokaže gdje mi je smjestio embrije?
    Meni je ovaj put pratio na uzv ET.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    hej cure, može mi koja objasniti šta je taj AIH i zašto se to radi. iz vaših gore rečenica nisam baš skužila....a svakako bi htjela bit upućena
    AIH je inseminacija, ali ti si vjerojatno mislila na AH - assisted hatching o kojem je ovdje rijec, zar ne? . AH je ukratko receno lasersko ili kemijsko stanjivanje zone pelucide, vanjske opne embrija, s ciljem povecanja sanse za implantaciju.

Ameli, hvala sto si se javila na ovu temu. Kod tebe dakle AH nije mogao biti uzrok spontanom, iako si ti zapravo imala drugi problem, a to je vanmaternicna.
    Ono sto mogu reci je da ni meni nije radjen ET uz pracenje UZ kod dr. R. i da je to jos jedna stvar koja mi se kod njega nije svidjela...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •