Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Kako da napišem molbu ili žalbu za vrtić

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno Kako da napišem molbu ili žalbu za vrtić

naime imam jedan problem koji se vuče još od 9. mjeseca kad su mi dvije djece upali u vrtić a treće nije ,iz razloga sto nije bilo mjesta u jaslicama ( ili što je treće djete besplatno) . uskoro mi završava pravo na porodiljni koji koristim do treće godine starosti djeteta i moram ić radit a nemam kamo s malom koja će navršit tri godine. zanima me jel možda netko zna na koju foru da to izvedem da mi prime malu sad u vrtić. i ja i muž smo zaposleni i nemamo nikoga za čuvanje a ni para da još dodatno uz plačanje vrtiča za dvoje starije djece platimo nekoga za čuvanje trečeg djeteta . molim vas da mi pomognete kak da sastavim molbu ili žalbu. unaprjed hvala na pomoći .

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

netko, nešto, bilo što, savjet !?

artep avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Znam ja zvat ćemo emisiju provjereno i pitat da li ih zanima naša situacija!!
    Imamo sličan problem meni je jedno upisano drugo ne jer su prošle godine promjenili kriterije upisa.Ja sam pisala žalbu ali niš koristi odbiju te i bok.
    Nemogu nać gdje sam je spremila na kompu,ak nađem pošaljem ti primjer žalbe

artep avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

http://www.trudnoca.net/forum/viewto...p?f=59&t=31752

tu imaš primjer pa iskombiniraj nešto svoju nemogu nać valjda sam je od muke izbrisala
    Posljednje uređivanje od artep : 17.03.2010. at 14:04

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hvala na ovome za sad, uspjela sam izvuć neke ideje za žalbu, pa ću je probat sastavit i prosljedit da vidimo šta če riješiti. ja još moram i u opčinu pisat jer ona navodno odlučuje koga će primiti a koga ne ,a ja imam troje vrtićke djece pa ostvarujem pravo besplatnog vrtiča za treće dijete koje financira opčina !!!!!! uh luda sam već od svega a za mjesec dana moram ići radit i nemam kam s malom !! napisat ću i ja svoju žalbu tu kad ju sastavim tak da si međusobno pomognemo, da vidi ko kaj i kak treba . pozzz !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •