evo, napokon je i nase malo slavonsko selo dobilo vrtic i presretna sam zbog toga!odmah sam upisala sina i drago mi je sto se moze druziti s djecom.
pri prvom roditeljskom sam naravno odmah pitala "sta ce nasa djeca jesti?", na sto me nekoliko majki cudno pogledalo, ali briga me - mene jako zanima sta ce moje dijete i sva druga djeca jesti, kad ih vec ne vidimo pola dana! meni je zdrava/zdravija prehrana bitna, a zao mi je sto drugim majkama nije. na moje pitanje se direktorica malo zacrvenila i rekla (vjerojatno znajuci na sta ciljam) da su ponekad na meniju (za dorucak) i hrenovke i pastete.ali da kuhani rucak ide prema novim standardima prehrane.
htjela bih po tom pitanju nesto poduzeti, jer vec evo dva dana svaki dan kad idem po sina, djeca dobivaju bijeli kruh s eurokremom. jucer ujutro je bio bijeli kruh i pasteta...mislim si, pa zar je tako tesko neke namirnice izbaciti i zamijeniti ih drugima? ako netko svom djetetu zeli davati pastete/hrenovke i sl., neka to radi kod kuce, ili ne?
imate li kakav savjet kako da se postavim? sta da radim?
hvala vam!