Pokazuje rezultate 1 do 50 od 249

Tema: odmrzavanje jajnih stanica

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj mravak prvotno napisa Vidi poruku
    Meni u KBC Ri nisu u postupku sa smrznutim jajnim stanicama radili punkciju jajne stanice koja je prirodno nastala u tom ciklusu.
    Na to moje pitanje dr. mi je odgovorio da mi ne smiju punktirati jajne stanice dok imamo zamrznutih jajnih stanica. ... tako ZAPOVIJEDA NAŠ ZAKON

Možda privatnici radne mimo zakona... ako da ja se slažem s njima jer zašto da mi propada ta jedna j.st. koja bi mogla donjeti tako željenu bebu...
    ne bih se složila da zakon izričito zabranjuje ići s prirodnom j.s. dok ima zamrznutih, mene takva izjava ustvari začuđuje, ne znam gdje je uopće riječi o procesu zamrznutih j.s. ONo što je zabranjeno je isključivo oplodnja više od tri j.s. pa je možda na to liječnik mislio. Ako imaju u jednoj tranši 4 j.s. i još ovu iz prirodnog ciklusa, to bi bilo pet i opet ne smiju se oploditi...................

Ono cure što bih vas molila je da pitate vaše liječnike nešto više o samoj metodi zamrzavanja i odmrzavanja, jel vitrifikacija ili slow freezing u pitanju. Prva metoda = vitrifikacija definitivno daje bolje rezultate dok je slow freezing loš izbor s vrlo lošim skorom, uspjehom.

Koliko znam privatnici bar neki idu s vitrifikacijom.
    Posljednje uređivanje od Kadauna : 20.12.2010. at 19:30

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •