Ja sam prošla 3 postupka s odrmznutim j.s na SD, vitrificiraju js.
Po postupku odmrzavaju SAMO 3 js i ne punktiraju svježu, samo 3 UZV da bi pogodili O, onda odmrzavaju, oplođuju svježom spermom (žena ne traba dolaziti taj dan), drugi dan se zove dal se kaj desilo sa stanicama i to ima 3 različite priče
1. postupak: zovem sljedeći dan(petak), kažu od 3 dvije su se odmrznule i oplodila al nekako izgleda da stoje za razvojem, nazovite u ponedjeljka (nema šanse da labos radi prek vikenda), da vidimo jel su krenule, obrazloženje, zamrznutim teba dulje, u ponedjeljak kažu niš, stale sa razvojem
2.postupak;zovem u petak(imam savršene 28d cikluse), od 3 niti jedna se nije odmrznula sposobna za oplodnju, dakle muž dao bezpotrebno spermu
3.postupak: zovem jelte opet u petak, već sigurna da ništa, kada kažu vidimo su u ponedjeljak na transferu!!!!!!! Od 3 sve su se odmrznule, 2 se oplodile i krasno se razvijaju. Ja zbog posla (državna matura)u panici i molim jer su uredu, da u pon na dolazim bez veze na transfer, dal mogu preko vikenda provjeriti , ali makakvi, nikakve molbe ne usvajaju. Jedino kaže, nazovite u pon, pa ak će biti sve u uredu dođete u utorak na transfer. Ja se lomila i nakraju otišla u pon na T. Vratili mi 2 6st mrve i sljedeći petak beta. Samo da napomen da su mi sada embriji bolji?! nego u svježem transferu