Pokazuje rezultate 1 do 50 od 249

Tema: odmrzavanje jajnih stanica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    gaceta i mali mimi evo i ja cekam sekundarni ivf. svaki dan bi trebala dobiti M (naravno bas sad mi kasni... a uzela godisnji da se vratim neka cca 2 dana nakon transfera). dotuc' ce me ova kombinatorika. zelim vam puno srece u postupcima.

znate li slucajno zasto neke klinike (moja npr) ne punktiraju JS iz tekuceg ciklusa? znaci postoji mogucnost da od moje tri stanice ni jedna ne prezivi odledjivanje a u isto vrijeme onu frisku js pustaju da ode u bespuca moje trbusne supljine (nemam jajovode). wtf? bas cu pitati doktora. mozda postoji neko logicno objasnjenje koje ja od svoje ljutnje i frustracije ne vidim?
    Vjerojatno zato jer se drže strogo zakona, dakle ne mogu ni pokušati oploditi više od 3 j.s. u jednom postupku a ako su ti zamrznute 3 j.s. i oni pretpostavljaju da će se sve 3 odlediti dakle 4. je višak.
    No kao što rekoh brzo pa će se ovaj zakon promjeniti a s time i ovakve nevolje

miga24 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Vjerojatno zato jer se drže strogo zakona, dakle ne mogu ni pokušati oploditi više od 3 j.s. u jednom postupku a ako su ti zamrznute 3 j.s. i oni pretpostavljaju da će se sve 3 odlediti dakle 4. je višak.
    No kao što rekoh brzo pa će se ovaj zakon promjeniti a s time i ovakve nevolje
    Ne bih rekla da je to u pitanju jer meni su bile zamrznute 2 a imala sam i svježih jajnih stanica, ali nisu mi ih punktirali. Fakat ne znam razlog.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •