Pokazuje rezultate 1 do 50 od 132

Tema: Cybex sjedalica ili Romer?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    EvaMONA avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

daddycool hvala, tako sam i mislila. vidim da si maher za sjedalice. molim te tvoje mišljenje o besafe sjedalicama? Znam da sve moram probati u autu, ali onako općenito???
    curly mama jel to bila ona akcija od prije par dana? jel znaš možda jel to bila duža ili dnevna akcija? vidjela sam prije 3dana tu jednu boju po 125eura i kad sam drugi san htjela vidjeti do kad je akcija već je vraćena na staru cijenu. sad ne znam jel to bila dnevna akcija pa ima šanse da se uskoro ponovi ili neka duža pa onda vjerojatno neće biti uskoro....

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj EvaMONA prvotno napisa Vidi poruku
    daddycool hvala, tako sam i mislila. vidim da si maher za sjedalice. molim te tvoje mišljenje o besafe sjedalicama? Znam da sve moram probati u autu, ali onako općenito???
    Općenito su među boljim sjedalicama na HR tržištu. Jedini u HR imaju sjedalicu u kojoj se dijete može voziti do 18 kg u smjeru suprotnom od smjera vožnje, što je najsigurniji način prijevoza djece težine od 9 do 18 kg. Imaju na nekim sjedalicama malo specifičan način vezanja pa je kod montaže svakako potrebno imati upute proizvođača.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •