Meni se krešo svidio zato što što prvi put kad sam došla kod njega i htjela da me ošiša na kratko on nije htio. On pogleda kosu kakva je, oblik lica itd i onda ako misli da to ne bi bilo dobro to i otvoreno kaže. Sviđa mi se što neće samo šišat šišanja radi pa kako bude, nego mu je bitno da to liči na nešto i za 2 dana i za 20. Iako sam se taj put stvarno bila nabrijala da ću se ošišati na kratko (cijeli život imala dugu kosu) i što sam bila djelomično razočarana, tad sam stvarno zavoljela svoju kosu u cijeloj njenoj punini.. Jer mi je malo skratio dužinu, stavio par nekih pramenova koji su isticali lokne, stavio preljev i naučio me sušiti je. Tad sam se fakat zaljubila u svoju kosu - nikad bolje nije izgledala (a nije napravio ništa stvarno drastično).

No par godina poslije (jer tada nisam živjela u ZG) kad sam mu došla s kratkom kosom.. ajme nije nam bilo kraja.

Iako ja imam razno raznih fix ideja kakvu bi ja frizuru htjela, ja nisam stručna na tom polju, pa volim kad mi frizer kaže "tvoja kosa nije za to", ili "umrijet ćeš od ravnanja uz tu frizuru".. jer u konačnici želim da mi to na glavi bude ok većinu vremena, ne samo kad sam izašla iz salona.