Volim muške frizere zato što dobro i brzo rade; nemam strpljenja sjediti tamo predugo. Osim toga, kod njih nema puno priče, nema tepanja i deminutiva. Ilija je brz, ugodnog ponašanja i odlično šiša. Mene šiša na poluduge frizure koje se lako održavaju (ravna kosa). Nikad nisam platila više od 350 kn, čak ni uz posebne pakunge. Važno mi je i to što u salonu koriste Kerastaseovu liniju koju koristim i doma. Išla sam prije u salon Mona Lisa u Draškovićevoj, a odustala sam kad je moj frizer otvorio svoj salon predaleko. Bila sam i u Ruži - nisam nikad platila toliko kao Apri, ali sam pobjegla zbog tih ručničića, terapije bojama, deminutiva, ispitivanja o djeci i sličnih horrora. Bila sam i kod Mile Višnjić koja je prava majstorica i vrlo ugodna osoba za razgovor. Od nje sam odustala, jer sam uvijek morala čekati, unatoč dogovoru unaprijed i zbog toga što voli kratko šišati. Jednom sam odvela M. u školu, otišla u KC na kavu, naprasno uletjela u salon - bila sam zadovoljna i dalje sam zadovoljna.